Reklam
Reklam
yenicede off road heyecani basliyor g11KuB8Y
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de off-road heyecanı başlıyor

Yenice 1. Tabiat Kamp ve Off-Road şenliği için hazırlıklar tamamlandı.

Karabük’ün Yenice ilçesinde, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş’ın girişimleriyle düzenlenecek olan off-road yarışları için tüm hazırlıklar tamamlanırken, 10-12 Ekim 2025 tarihleri arasında Bağbaşı köyü Kocaoğlu Mahallesi’nde gerçekleştirilecek tertipte, etaplar ve parkurlar, tamamlanarak aktifliğe özel olarak trafiğe kapatıldı.

Yenice Belediyesi’nin konut sahipliğinde 10-12 Ekim 2025 tarihleri ortasında gerçekleştirilecek aktifliğe, Türkiye’nin dört bir yanından off-road gruplarının iştiraki bekleniyor. Karabük’te bulunan KARDOFF ve YARDOFF’un desteklediği aktifliğe başta Ordu, Giresun, İstanbul, Ankara, Düzce, Bolu, Kastamonu, Çankırı, Bartın, Zonguldak, Bursa, Samsun, Sakarya, Elbistan ve Denizli olmak üzere birçok vilayetten off-road takımlarının ilçeye gelmesi planlanıyor.

Yoğun iştirakle gerçekleşmesi beklenen tertibin, Yenice’nin tanıtımına değerli katkı sağlaması hedefleniyor.

Off-road aktifliklerine ait açıklamalarda bulunan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, tüm tabiat ve spor tutkunlarını Yenice’ye davet etti.

Başkan Karakaş, açıklamasında şu tabirlere yer verdi:

“Yenice olarak doğasıyla, misafirperver insanıyla ve gelişen vizyonuyla Karabük’ün parlayan yıldızı olmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından bedelli off-road kulüplerini ve atletlerini ilçemizde ağırlamaktan büyük memnunluk duyacağız. 10-12 Ekim tarihleri arasında Bağbaşı köyü Kacalar Mahallesi’nde gerçekleşecek olan bu heyecan dolu aktifliğe tüm halkımızı davet ediyor, Yenice’mizin bu büyük tertibe tanıklık etmesini dilek ediyoruz. Herkesi tabiatla iç içe, adrenalin dolu bu hoş aktiflikte buluşmaya bekliyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin