Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Ağustos, 2014 15:20 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de Köy Teftişleri Başladı

Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, çalışma programı kapsamında 2014 yılı köy teftişlerine başladı.

5442 Sayılı İller İdaresi Kanununun 36.ncı Maddesindeki “Kaymakam ilçede köylerin yarıdan bir fazlasını teftiş eder” hükmü uyarınca, köy teftişlerine başlandı. Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, İlçe Yazı İşleri Müdürü Neşet Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Ali Alıcalıoğlu, İlçe Tarım Müdürü Rahmi Kanat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden, Vakıf Müdürü Filiz Cebeci, İlçe Müftü Vekili Abdullah Aksoy ve Birlik Müdürü Fahri Kara ile birlikte ilk olarak Yirmibeşoğlu köyü ve Gökbel  köyü köylerine gitti.  Köy sakinlerinin sorunlarını dinleyen Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, sorunların çözülmesi noktasında gerekenlerin ilgili kurumlarca yapılacağını ve Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu söyledi.

Öte yandan Denetimlerin bundan sonra da program dahilinde devam edileceği ifade edildi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin