Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ekim, 2018 14:07 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de İş Arama Becerileri ve Bağımlılıkla Mücadele eğitimleri verildi 

Yenice’de toplum yararına program kapsamında çalışan yaklaşık 190 kişiye, iş arama becerisi ve mülakat teknikleri konuları ile Bağımlılıkla Mücadele alanında Orman İşletme Salonunda eğitim semineri düzenlendi.
Programa İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ile her iki kurumun uzman personelleri ve Yenice’de İŞKUR programlarında çalışanlar katıldı.Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven, Bakanlığın kuruluşları olarak ortak yaptıkları çalışma ile İl genelinde İŞKUR tarafından uygulanan toplum yararına programlardan yararlanan kişilere yönelik, onların program sonrasında kalıcı istihdamlarının sağlanmasını kolaylaştırmak ve onlara rehberlik etme adına bu eğitimlerin yapıldığını, ilkinin 16 Ekimde Safranbolu’da başlatıldığını ve ikincisinin de Yenice’de TYP’den yararlananlara yönelik olarak düzenlendiğini söyledi. İşsizlikle mücadele ve kişilere yapılacak rehberlik hizmetleri kapsamında bu eğitimlerin devam edeceğini belirtti.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen’de kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekerek, özellikle dezavantajlı gruplara yönelik Kurum faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi aktarımında bulundu.
Programda daha sonra eğitim uzmanlarınca “İş Arama Becerileri” eğitimi ile “Bağımlılık Yapıcı Maddeler ve Bağımlılığın Olumsuz Etkileri” konularının yanı sıra “Bağımlılık Nasıl Başlar ve İlerler, Bağımlılık Nasıl Tedavi Edilebilir ve Bağımlılığın Hayatımıza Etkileri” konuları da anlatılarak, soru cevap bölümünün ardından eğitim programı sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin