Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Şubat, 2018 14:39 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Platformu  Muhtarları bilgilendirdi

ŞEKER Kanyonu’na yapılacak HES ile ilgili çeşitli çalışmalar yapan Yenice Platformu; Yenice’de  bazı muhtarlarla bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı.

Seyir Terası’nda yapılan toplantıya ; Tır Köyü Muhtarı Niyazi Çenesiz, Yazıköy Muhtarı İlhan Kahveci, Güney Köyü Muhtarı Ergün Çenesiz, Hisar Köyü Muhtarı Ertan Özgü, Ibrıcak Köyü Muhtarı Mehmet Art, Satuk Köyü Muhtarı Kazım Dereli katıldılar.

Aynı zamanda Muhtarlar Derneği Başkanı olan Niyazi Çenesiz, bazı muhtarların  mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamadıklarını söyledi. Toplantıda yer alan İl Genel Meclis Üyeleri Ergün Özgün ve Mehmet Ören  de süreçle ilgili bilgiler verdiler. Platform adına toplantıda Mustafa Akay, Naim Emdi, İsmet Cebecioğlu ve Fahri Elieyioğlu  yer aldılar.

Toplantıda, bir haftalık süreçte  yapılanlar muhtarlara anlatıldı ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Toplantıya katılan muhtarlar ve ihtiyar heyeti üyeleri yapılacak çalışmalara bütün güçleriyle destek vereceklerini söylediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d7fba935 8957 4a39 8fec a330277c4455
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
06 Mayıs, 2026 15:41 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir’de İSG kültürü güçleniyor

KARDEMİR A.Ş., 4–10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında düzenlediği kapsamlı etkinliklerle güvenli çalışma kültürünü bir kez daha gündeme taşıdı. Karabük Kardemir Eğitim Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, KARDEMİR A.Ş. Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker başta olmak üzere şirket üst yönetimi, yöneticiler ve çok sayıda çalışan katıldı.

Programda, iş sağlığı ve güvenliğinin üretim süreçlerindeki kritik rolü, güvenli davranış alışkanlıklarının önemi ve önleyici yaklaşımın çalışma hayatına katkıları ele alındı. Etkinlikte ayrıca İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sabri Kılıç ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilge Demir konuşmacı olarak yer alarak katılımcılara bilgi ve deneyimlerini aktardı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kaizen sunumlarında ise sahadaki iyi uygulamalar ve iyileştirme çalışmaları paylaşıldı. Sunumlarda, İSG kültürünün çalışan katılımı ve sürekli gelişim anlayışıyla daha da güçlendiği vurgulandı.

Etkinlik kapsamında, son 1, 3 ve 5 yıldır iş kazası yaşanmayan başmühendisliklere plaket takdim edildi. Bu ödüllerle güvenli çalışma kültürünün teşvik edilmesi ve örnek uygulamaların yaygınlaştırılması hedeflendi.

Programda ayrıca KARDEMİR çalışanları tarafından sahnelenen “KEŞKE” adlı İSG tiyatro oyunu da izleyicilerle buluştu. İş kazalarının önlenmesinde dikkat, farkındalık ve sorumluluk bilincinin önemine dikkat çeken oyun, katılımcılardan ilgi gördü.

Öte yandan, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü ile İşyeri Başhekimliği koordinasyonunda kurulan stantlarda İSG ekipmanları ve kişisel koruyucu donanımlar tanıtıldı. Çalışanlara yönelik uygulamalı bilgilendirmelerle iş güvenliği farkındalığının artırılması sağlandı.

KARDEMİR A.Ş., “Önce İnsan” anlayışı doğrultusunda iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmeye ve çalışanlar için güvenli, sağlıklı ve sürdürülebilir çalışma ortamları oluşturmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin