Yenice Platformu ilçenin ihtiyaçlarını görüştü - Karabük Haber Postası
gq2 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Nisan, 2026 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Platformu ilçenin ihtiyaçlarını görüştü

Yenice Platformu, ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Toplantıya Platform Başkanı ve eski belediye başkanlarından Mustafa Akay başta olmak üzere, önceki belediye yazı işleri müdürü Mehmet Turgut, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Abaoğlu, Şoförler Odası Başkanı Sedat Çakıl, Emekliler Derneği Başkanı Tuncay Arslan, Yüksekokul Derneği Başkanı Mücahit Toprak, Engelliler Derneği Başkanı Yusuf Onur ve Yenice Gazetesi’nden Fahri Eliyeyoğlu katıldı.

Gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, ilçenin öncelikli ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen projeler masaya yatırıldı. Katılımcılar, Yenice’nin kalkınması için kurumlar arası iş birliğinin gerekliliğine dikkat çekerek, ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
eg 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Nisan, 2026 13:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te özel eğitim yatırımı başladı

Karabük İl Özel İdaresi, kentin eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Kapullu Mahallesi’nde yapılacak olan 16 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun inşaatına başlandı.

Projenin ihale ve kontrollük süreci Karabük İl Özel İdaresi tarafından yürütülürken, okul binasının 1.577 metrekare oturum alanına ve toplam 4.545 metrekare inşaat alanına sahip olacağı bildirildi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, inşaatın ilk aşamasında zemin güçlendirme çalışmaları kapsamında fore kazık imalatı tüm hızıyla sürdürülüyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte modern ve güvenli bir eğitim ortamının öğrencilere sunulması hedefleniyor.

Kapullu Mahallesi’nde yükselen okulun, bölgedeki özel eğitim ihtiyacına önemli katkı sağlaması beklenirken, yatırımın Kapullu Mahallesi başta olmak üzere tüm Karabük’e hayırlı olması temenni edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin