Karabük Postası tarafından
14 Aralık, 2022 14:51 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice Orman İşletmesinde Çalışmalar Değerlendirildi

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu Başkanlığında Yenice Orman İşletme Müdürlüğünde yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Gerçekleştirilen toplantıda Yenice İşletme Müdürlüğü faaliyet alanlarında 2022 yılı içerisinde bağlı İşletme Şeflikleri tarafından programda olan, tamamlanan ve çalışmaları süren ormancılık faaliyetleri ile gerçekleşmelerin durumları anlatıldı. Toplantının sonunda değerlendirmede bulunan Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu Yenice İşletme Müdürlüğünde 2022 yılı yatırım programlarının 11 aylık gerçekleşmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek "Gelinen noktanın yaşanılan sel afeti şartları göz önüne alındığında başarılı olduğu anlaşılıyor. Mesleki istişarenin karşılaşılan sorunlara çözüm bulma konusunda ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gördük. Ormancılık faaliyetlerimizin çok yönlü ekolojik, teknik, sosyal ve kültürel istekler göz önünde bulundurularak verimli bir şekilde yapılması öncelikli hedefimizdir. Birimlerimiz tarafından yapılacak faaliyetlerde en az kaynak kullanımı ile en yüksek faydanın sağlanması ve imkânların etkin bir şekilde kullanılması kapsamında verimlilik hususunun da hassasiyetle takip edilmektedir.Ormancılık çalışmalarında kaliteyi artırmak için elimizin değmediği orman parçasının kalmayacak" dedi. Yapılan anlatımların ardından genel bir değerlendirmeyle toplantı sona erdi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin