Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
09 Şubat, 2024 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Kaymakamından İncelemeler

Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç,  Şeker Kanyonu ve Yazıköy İncebacaklar yolunda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Güvenç, dere ıslahı için ihalesi yapılan çalışmalara başlamadan önce yerinde yapılacak işler konusunda ve alanda Devler Su İşleri Şube Müdürü Gökhan Gündoğan’dan bilgi aldı. 2024 yılında tekrar böyle bir sele maruz kalmamak için işin ivedi şekilde başlatılmasını istedi.

Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç’e incelemelerinde  İlçe Jandarma Komutanı Kenan Yücel, Özel İdare Müdürü Murat Kocaman, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Fahri Kara, DSİ Şube Müdürü Gökhan Gündoğan ve DSİ mühendisleri eşlik etti. (Yusuf Korkmaz)

Yenice Kaymakamindan Incelemeler 2 jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin