Reklam
Reklam

Yenice HEM’den Yıl Sonu Sergisi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Haziran, 2016 14:35 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserler yılsonu sergisinde vatandaşın beğenisine sunuldu.

Yenice  Halk Eğitim Merkezi yılsonu el sanatları ve dikiş-nakış sergileri Özal Mahallesi, Menderes Mahallesi Aşağıköy, Merkez Mahallesi, Yirmibeşler Mahallesi ve Satuk Balıkısık Köyü’nde  açıldı. Belediye Başkanı Zeki Çaylı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden  ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Köseoğlu’nun  açılışını gerçekleştirdiği sergilerin  Cuma gününe kadar açık kalacağı ifade edildi.

Yenice Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak birçok kişiye önemli mesleki sertifikalar kazandırdıklarını vurgulayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erol Köseoğlu , 2015/2016 eğitim öğretim yılında değişik branşlarda toplam 82  kurs açtıklarını söyledi. Köseoğlu , kurslara toplam bin  750 kursiyerin katıldığını belirtti. Köseoğlu ayrıca gelecek yıllara da köylerde ve mahallelerde bu tür kursların açılacağını ifade etti.

Mahallelerde açılış sonrası davetliler kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergiyi gezdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin