Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2022 13:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice Dağ Bisikleti Yarışlarına Hazırlanıyor

Yenice İlçesinde her yıl geleneksel hale getirilen Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışmasının 12'ncisi için hazırlıklar devam ederken, bu kapsamda yenice Belediye başkanı Zeki Çaylı yarışların yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz aylarda, ilçede yaşanan sel felaketinin zararlarını ortadan kaldırdıklarını dile getiren Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; "12’nci Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışlarının yapılacağı alanlarda ve selden zarar görerek bozulan Ihlamur Teras ve Şeker Kanyonu arasında bulunan Ağaç Tüneli yolunda düzenlemeler yaparak çalışmalar yaptık. Meydana gelen selin zararlarını ortadan kaldırdık ve vatandaşlarımızın bu güzergahı araçları ile ulaşabilecekleri hale getirdik" dedi. Başkan Zeki  Çaylı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründe ilçemizin turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için Yenice Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde turizme hizmet edecek her türlü tesis, konaklama hizmetleri ve nitelikli insan gücünün arttırılması için çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Bugün arkadaşlarımız ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin önümüzdeki günlerde yapılacak olan 12’nci Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışlarının yapılacağı alanlarda ve selden zarar görerek bozulan Ihlamur Teras ve Şeker Kanyonu arasında bulunan Ağaç Tüneli yolunda düzenlemeler yaparak çalışmalar yaptık. Meydana gelen selin zararlarını ortadan kaldırdık ve vatandaşlarımızın bu güzergahı araçları ile ulaşabilecekleri hale getirdik. İlçemizin çehresini değiştirmek ve turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için sabah akşam demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz."  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Temmuz, 2025 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

BARÜ “Tanıtım ve Tercih Günleri” başlıyor

Bartın Üniversitesi’nin (BARÜ) 1-13 Ağustos tarihleri ortasında düzenleyeceği "Tanıtım ve Tercih Günleri"nde aday öğrencilere tercih danışmanlığı yapılırken fakülte ve bölümlerde tanıtılacak.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının akabinde Bartın Üniversitesi (BARÜ) üniversite adaylarını bilgilendirmek maksadıyla bu yıl da öğrencilerin ve ailelerinin yanında olacak. Bu kapsamda BARÜ’nün eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal, kültürel, sanatsal ve sportif imkânları hakkında bilgi vermek üzere "Tanıtım ve Tercih Günleri" düzenlenecek. Bartın Hükümet Caddesinde 1-13 Ağustos tarihlerinde yapılacak aktiflikte BARÜ’nün alanında uzman akademik ve idari insan kaynağı, hakikat tercih ve meslek tanıtımları mevzularında bilgiler verecek.

Aday öğrenciler ve veliler, "Tanıtım ve Tercih Günleri" boyunca saat 10.00-16.00 ortasında birebir tercih danışmanlığı imkanından yararlanabilecek. BARÜ bünyesindeki 9 fakülte, bir yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde yer alan programların tanıtılacak. Meslek Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi uyumundaki tercih günlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile Erasmus Koordinatörlüğü de stant açarak bilgilendirmelerde bulunacak.

BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri 11 gün sürecek

11 gün boyunca devam edecek aktiflikte, aday öğrenciler ile ailelerinin soruları cevaplandırılırken gençlerin hakikat tercih yapabilmeleri için geleceğin mesleklerine kadar birçok farklı alanda anlatımlar gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin