blank
Berkay Doğan tarafından
21 Nisan, 2025 13:14 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice Belediyesinden Otomatik Hasta Yatağı Desteği

Yenice Belediyesi ile Yenice Devlet Hastanesi iş birliğiyle, evde tedavi gören ihtiyaç sahibi vatandaşlara otomatik hasta yatağı desteği sağlandı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Evlerinde sağlık sorunlarıyla mücadele eden hemşehrilerimizin yanında olmaya, onların yükünü bir nebze olsun hafifletmeye devam ediyoruz. Yenice Devlet Hastanemizle yaptığımız iş birliği çerçevesinde, Başhekimimiz Elif Hanım’ın desteğiyle, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza otomatik hasta yatakları teslim ettik” dedi.

Başkan Karakaş, dağıtılan yatakların sadece bir eşya olmadığını belirterek, “Bu yataklar; devletimizin şefkat elini, belediyemizin desteğini ve dayanışma ruhumuzu temsil ediyor. Yenice Belediyesi olarak hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmıyor, her koşulda onların yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu süreçte belediye personelimizle birlikte bizzat omuz omuza taşıdığımız yataklar, bizim kararlılığımızın ve samimiyetimizin göstergesidir” ifadelerini kullandı. Karakaş, “İnanıyoruz ki; bir el uzanıyorsa, bir omuz veriliyorsa, orada umut vardır. Yenice için çalışıyor, Yenice için mücadele ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil refüjü aşıp karşı şeride geçti: 4 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tıpkı aileden 4 kişi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Ereğli-Alaplı Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Ereğli istikametinden Alaplı istikametine seyir halinde olan Hakan Ç. yönetimindeki 35 KTK 25 plakalı araba, şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkarak refüjü aştı ve karşı şeride geçti.
Kazada şoför Hakan Ç. ile birlikte araçta bulunan eşi Özgür Ç. ve çocukları K.Ç. ile M.Ç. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Yaralılar, sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların sıhhat durumlarının âlâ olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin