Yenice Belediyesi’nden İşçilere Yüzde 40 Zam - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İmsaka kalan --:--
b21
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
09 Şubat, 2026 11:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Belediyesi’nden İşçilere Yüzde 40 Zam

Yenice Belediyesi ile belediye işçileri arasında yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Yapılan anlaşma kapsamında belediye çalışanlarının maaşlarına yüzde 40 oranında zam yapıldı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, çalışanların refahını artırmaya yönelik adımlar atmaya devam ettiklerini belirterek, emeğin karşılığını vermenin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

Anlaşma sonrası maaşlar şu şekilde belirlendi:

  • KYK işçilerinin maaşları ortalama 50 bin TL seviyesine yükseldi.
  • Kadrolu işçilerin maaşları ise ikramiyeler dahil yaklaşık 70 bin TL oldu.

Yapılan zamla birlikte belediye çalışanlarının ekonomik koşullarının iyileştirilmesi hedeflenirken, sözleşmenin 2026 yılı boyunca geçerli olacağı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda 4 ilcede uyusturucu operasyonu 10 kisi yakalandi w979QlJl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da 4 ilçede uyuşturucu operasyonu: 10 kişi yakalandı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 4 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 kişi yakalandı.

İlkadım, Atakum, Canik ve Çarşamba ilçelerinde eş zamanlı olarak yürütülen operasyonlarda şüphelilere yönelik üst, araç ve ikamet aramalarında 2 bin 621 adet sentetik ecza, 282 adet ecstasy, 137 gram bonzai (sentetik kannabinoid), 87 gram metamfetamin ve 37,60 gram kokain ele geçirildi. Ayrıca 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 29 bin 300 TL nakit paraya da el konuldu.

Operasyon kapsamında yakalanan toplam 10 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin