Reklam
Reklam
66b0bc785be5f jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Ağustos, 2024 14:50 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediyesi Whatsapp İhbar Hattı Kurdu

Yenice Belediyesi, vatandaşların sorunlarının hızlı ve etkin bir şekilde çözülebilmesi amacıyla bir Whatsapp ihbar hattı kurdu. Yenice Belediye Başkanı Sertaç Karakaş, bu yeni uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çok değerli hemşehrilerim, sizlere daha hızlı ve verimli hizmet edebilmek için ihbar, talep ve istek hattı kurmuş bulunuyoruz. Bu numaradan ilçemizdeki tüm talepleri tespit edeceğiz” dedi.

Başkan Karakaş, tüm gayelerinin ilçeyi hak ettiği değere ulaştırmak olduğunu ifade ederek, bu hattın vatandaşlarla belediye arasında daha güçlü bir iletişim sağlayacağını vurguladı. Başkan Karakaş, “İlçemizin gelişimi ve sorunlarının hızlı çözümü için bu ihbar hattını devreye soktuk. Amacımız, sizlerden gelen geri bildirimler ile Yenice’yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, Whatsapp ihbar hattını kullanarak belediyeye şikayetlerini, taleplerini ve isteklerini iletebilecekler. Bu sayede belediye hizmetlerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde sunulması hedefleniyor. Yenice Belediyesi’nin bu girişimi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kizilaya 158 kurulus yildonumu kutlamasi 9aWctmpw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Kızılay’a 158. kuruluş yıldönümü kutlaması

Türk Kızılay’ın Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Türk Kızılayı 158. kuruluş yıldönümünde de unutmadı.

Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 158. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Türk Kızılayı Bartın Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Nihat Yalçın ve yönetici tarafından karşılanan Milletvekili Aldatmaz, Türk Kızılay’ın önemine dikkat çekerek, ’’Yaklaşık 150 yıldır ülkenin herhangi bir yerinde ihtiyaç duyulduğu anda orada olan Türk Kızılayı, çok önemli bir görevi, sorumluluğu üstleniyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Bartın’da da Kızılay çalışanları, gönüllüleri, büyük bir özveri ile sorumluluklarını yerine getiriyor. Biz de 158. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz’’ dedi. Her fırsatta Türk Kızıılayına destek verdiklerini belirten Milletvekili Aldatmaz, Kızılay’ın Millet Bahçesi içerisinde yapılan ve taşındıkları yeni binanın da hayırlı olmasını diledi.

Başkan Yalçın ise ziyaret nedeniyle Milletvekili Aldatmaz’a teşekkür ederek, ’’Her türlü doğal afette, Kızılay’ımız önemi hem ülkemizde hem de yardım eli uzattığımız ülkelerde yakından biliniyor. Çok köklü bir kurumuz. Kan ihtiyacından, lojistik ve gıda temini gibi konularda Kızılay’ımız, bu güne kadar olduğu gibi üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir. Bu tür ziyaretler ve destekler bizi daha da motive ediyor’’ diye konuştu.

Kızılay Başkanı Yalçın ve yöneticiler, Milletvekili Aldatmaz’a yürütülen hizmetlerin hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin