Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Şubat, 2018 14:28 tarihinde yayınlandı
0

Yenice Belediye Meclisin’den Şahin’e ziyaret 

Yenice Belediye Meclis üyeleri AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i TBMM’de ziyaret etti.
Yortan Belde Başkanı Yılmaz Tiryaki ile Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ile meclis üyeleri Erdal Yirmibeş, Alim Örenli, Cevat Belen ve Neşe Mısırlı’nın hazır bulunduğu ziyarette, CHP’den Belediye Meclis üyesi seçilen ve daha sonra bağımsız olan Muzaffer Çalık’a Şahin AK Parti rozeti taktı.
Bir toplantı yapan Belediye Meclis üyeleri heyetine hitap eden Şahin, “Yenice önemli ilçelerimizden biridir. Yenice’nin kalkınması ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. BİM Mağazalarının bölge deposu olarak yapmayı düşündükleri Atatürk Mahallesindeki arsanın satış işlemleri ile ilgili çalışma içine girildi. Konu Milli Emlak Genel Müdürlüğüne intikal edildi. Takip ediyoruz. Kurulacak olan bölge deposunda yüz kişi istihdam edilecek ve hepsi de Yenice’de ikamet edenler olacak. Yenice’ye doğalgazın getirilmesi ile ilgili de KARGAZ’ın üst düzey yöneticileri ile görüşmelerim devam ediyor ve olumlu sonuç alacağımıza inanıyorum. Yenice yerel basının da Doğalgazın Yenice’ye gelmesi ile ilgili olumsuz görüşler beyan edildiğini zaman zaman okuyorum. Kimse doğalgazın Yenice’ye gelmesi ile ilgili olumsuz düşüncelere bürünmesin. Allah’ın izni ile Yenice’mize de doğalgazı getireceğiz.” Dedi.
Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki’den de Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alan Şahin, Yortan’a getirilecek olan içme suyu projesinin yüzde 75’inin tamamlandığını ve nasipse önümüzdeki yaz ayı içinde içme suyunun Yortan Belde halkına arz edileceğini belirtti.
Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Belediye Meclis üyeleri daha sonra Yenice’deki çalışmalar ile ilgili bir toplantı yaptı.
Toplantı sonrası CHP’den Belediye Meclis Üyesi seçilen ve daha sonra CHP’den istifa ederek, uzun süredir bağımsız kalan Muzaffer Çalık’a, Mehmet Ali Şahin AK Parti rozetini takarak, “Bizimle aynı siyasi anlayıştan gelen, Muzaffer Çalık kardeşimize evine tekrar hoş geldin diyorum” dedi.
Böylece dokuz kişiden oluşan Yenice Belediyesinin Meclis üyelerinden 7’si AK Parti’ye, 2’si ise CHP’ye mensup olmuş oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin