karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
13 Şubat, 2018 14:28 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Yenice Belediye Meclisin’den Şahin’e ziyaret 

Yenice Belediye Meclis üyeleri AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i TBMM’de ziyaret etti. Yortan Belde Başkanı Yılmaz Tiryaki ile Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ile meclis üyeleri Erdal Yirmibeş, Alim Örenli, Cevat Belen ve Neşe Mısırlı’nın hazır bulunduğu ziyarette, CHP’den Belediye Meclis üyesi seçilen ve daha sonra bağımsız olan Muzaffer Çalık’a Şahin AK Parti rozeti taktı. Bir toplantı yapan Belediye Meclis üyeleri heyetine hitap eden Şahin, “Yenice önemli ilçelerimizden biridir. Yenice’nin kalkınması ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. BİM Mağazalarının bölge deposu olarak yapmayı düşündükleri Atatürk Mahallesindeki arsanın satış işlemleri ile ilgili çalışma içine girildi. Konu Milli Emlak Genel Müdürlüğüne intikal edildi. Takip ediyoruz. Kurulacak olan bölge deposunda yüz kişi istihdam edilecek ve hepsi de Yenice’de ikamet edenler olacak. Yenice’ye doğalgazın getirilmesi ile ilgili de KARGAZ’ın üst düzey yöneticileri ile görüşmelerim devam ediyor ve olumlu sonuç alacağımıza inanıyorum. Yenice yerel basının da Doğalgazın Yenice’ye gelmesi ile ilgili olumsuz görüşler beyan edildiğini zaman zaman okuyorum. Kimse doğalgazın Yenice’ye gelmesi ile ilgili olumsuz düşüncelere bürünmesin. Allah’ın izni ile Yenice’mize de doğalgazı getireceğiz.” Dedi. Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki’den de Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alan Şahin, Yortan’a getirilecek olan içme suyu projesinin yüzde 75’inin tamamlandığını ve nasipse önümüzdeki yaz ayı içinde içme suyunun Yortan Belde halkına arz edileceğini belirtti. Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Belediye Meclis üyeleri daha sonra Yenice’deki çalışmalar ile ilgili bir toplantı yaptı. Toplantı sonrası CHP’den Belediye Meclis Üyesi seçilen ve daha sonra CHP’den istifa ederek, uzun süredir bağımsız kalan Muzaffer Çalık’a, Mehmet Ali Şahin AK Parti rozetini takarak, “Bizimle aynı siyasi anlayıştan gelen, Muzaffer Çalık kardeşimize evine tekrar hoş geldin diyorum” dedi. Böylece dokuz kişiden oluşan Yenice Belediyesinin Meclis üyelerinden 7’si AK Parti’ye, 2’si ise CHP’ye mensup olmuş oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
trafik kazasinda hayatini kaybeden kari koca topraga verildi APfAcIUY
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Trafik kazasında hayatını kaybeden karı-koca toprağa verildi

Karabük’te kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden karı-koca düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
Dün, Karabük-Yenice kara yolu Pirinçlik mevkisinde meydana gelen kazada Hasan K. (59) idaresindeki 67 ADM 826 plakalı kamyon ile Gökhan Moğulkoç (49) yönetimindeki 78 BE 107 plakalı otomobil çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken kazada sürücüler ile İbrahim M. (75), Furkan Kaan M. (5), Fatma Moğulkoç (45) ve Remziye M. (74) yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine ambulans, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar ekipler tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılardan otomobil sürücüsü Gökhan Moğulkoç ile eşi Fatma Moğulkoç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Moğulkoç çifti için Adatepe Mahallesi Merkez Camisi’nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazının ardından çift, aile mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Karabük Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, İl Sağlık Müdürü İsmail Kara, Moğulkoç çiftinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin