Artvin’de okul çevrelerinde tütün denetimi
Artvin’de polis ekiplerince okul çevrelerinde gerçekleştirilen denetimlerde, 15 işletmeye 18 yaşından küçüklere tütün ürünü satışının yasak olduğu hatırlatılarak gerekli tebligatla

Artvin’de polis ekiplerince okul çevrelerinde gerçekleştirilen denetimlerde, 15 işletmeye 18 yaşından küçüklere tütün ürünü satışının yasak olduğu hatırlatılarak gerekli tebligatlar yapıldı. · Foto: İHA
Artvin'de emniyet güçleri, çocukların ve gençlerin tütün mamullerinin zararlarından korunması amacıyla okul çevrelerinde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.
Artvin İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki okul çevrelerinde faaliyet gösteren market, bakkal, büfe ve tekel bayilerini denetledi. Çalışma kapsamında 15 işletmeye 18 yaşından küçüklere tütün ve tütün ürünü satışının kesinlikle yasak olduğu hatırlatıldı ve sorumlulara gerekli yasal tebligatlar yapıldı.
Yetkililer, genç nesilleri zararlı alışkanlıklardan korumak adına bu tür denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.



Kaynak: İHA
İlgili Haberler
TümüResmi İlanlar
Tüm İlanlarYorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.




