Reklam
Reklam
yeni baskan melih saylam oldu 7llAymQs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
0

Yeni başkan Melih Saylam oldu

Amasra Kültür ve Turizm Derneği Lider Hüseyin Boran’ın misyonu bırakması üzerine toplanan Harika Genel Konseyde Melih Saydam Lider seçildi.

Bartın’ın turistik ilçesi Amasra’da Kültür ve Turiz Derneği Başkanı Hüseyin Boran, İl Genel Meclisi üyeliği misyonu ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık misyonundan ayrılma kararı alarak istifa etmesinin akabinde derneğin olağanüstü genel kurulu yapıldı. Bir kafede gerçekleşen genel şura ile lider swçimi gerçekleştirildi. Genel heyete toplam 58 üyeden 43’ü katıldı.

Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde üyelerin oy birliğiyle Melih Saylam, Amasra Kültür ve Turizm Derneği’nin yeni başkanı oldu.

“Amasra menfaatlerini ön planda tutacağız”

Yeni Lider Melih Saylam, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Amasra turizmini ileriye taşıma konusundaki kararlılığını lisana getiren Saylam, derneğin yeni periyottaki çalışma prensibini şu sözlerle özetledi:

“Amasra Kültür ve Turizm Derneği olarak, birlik ve beraberlik içerisinde, şahsi ve şahsî menfaatler değil, Amasra’mızın genel menfaatlerini ön planda tutan bir anlayışla hareket edeceğiz. Vilayetimizin ve ilçemizin turizm kazanımlarını sağlamak ismine daima birlikte hareket etmek zorundayız. ’Ben’ değil, ’Biz’ diyerek yolumuza devam edeceğiz.”

Başkan Saylam, Genel Kurul’a iştirakin yüksek olmasının kendilerine büyük bir çalışma azmi kattığını belirterek, “Dernek üyelerimizin bugünkü iştiraki çalışma azmimizi bir kat daha arttırdı. Vakit ayırarak kongremize iştirak etmenizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. .

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekli kibris gazisi son yolculuguna dualarla ugurlandi bdHmrXEb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrekli Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Devrekli Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Satılmış Pürcü(73) son yolculuğuna düzenlenen askeri törenle uğurlandı..

Pürcü için İbrahim Ağa Caminde kılınan ikindi namazının ardından askeri tören düzenlendi. Organize edilen cenaze merasimine Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Kıbrıs Gazileri, ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

2 çocuk sahibi olan Kıbrıs Gazisi Satılmış Pürcü İl Müftüsü İbrahim Halil Demir tarafından kılınan cenaze namazının ardından merkez şehir kabristanında toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin