karabuk
İmsak 05:50
Güneş 07:14
Öğle 13:07
İkindi 16:15
Akşam 18:49
Yatsı 20:08
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
28 Kasım, 2014 09:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yemin Töreni, Kastamonu Ekonomisine Büyük Katkı Sağlıyor

KASTAMONU Gölköy 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda eğitimlerini tamamlayan askerler kısa süre sonra yemin edecek. Yemin törenine gelen aileler ise Kastamonu ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Çocuklarının yemin törenine katılmak üzere Kastamonu’ya gelen asker aileleri, soğur kış şartları nedeniyle hareketliliğini kaybeden ekonomiye katkı sunuyor. Kastamonu’da vatani görevini yapan askerlerin 28 Kasım Cuma günü Kastamonu Gölköy 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda düzenlenecek törenle yemin edeceklerini belirten Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Şevket Özsoy, “Askerliğini, Kastamonu’da yapan askerlerimiz ve onları ziyarete gelen aileleri, bizler için şehrimize gelmiş misafirlerdir. Onları en güzel şekilde ağırlayıp, kendilerine Kastamonu’muzun misafirperverliğini göstermeliyiz” dedi. Barutcuoğlu AVM olarak askerleri ve asker ailelerine en güzel şekilde karşılayacaklarını ifade eden Özsoy, “Her zaman olduğu gibi, bu seferde asker ailelerini en güzel şekilde karşılamalıyız ve ağırlamaya hazırız. İşletmelerimizdeki ürünlerin fiyatında herhangi bir değişiklik yapılması söz konusu değildir. Onlara en güzel hizmeti vererek, kendilerinin şehrimizden memnun olarak ayrılmalarını sağlamak en önemli hedefimizdir. Bu vesile ile kendilerine ‘hoş geldiniz’ diyor, askerlerimizin aileleri ve birlikte şehrimizden ve Alışveriş Merkezimizden güzel anılarla ayrılmalarını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dq2
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Mart, 2026 13:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Çocuklar Parklarını Bekliyor

Karabük merkeze bağlı Kartaltepe Mahallesi Cevizkent TOKİ bölgesinde bulunan çocuk parkı, yaklaşık 4 ay önce daha modern bir park yapılacağı belirtilerek kaldırıldı. Ancak aradan geçen süreye rağmen herhangi bir çalışma başlatılmaması mahalle halkının tepkisine neden oldu.

Mahalle sakinleri, çocukların güvenli bir şekilde vakit geçirebileceği tek alanın ortadan kaldırıldığını belirterek, boş bırakılan alanın zamanla mezbelelik hale dönüştüğünü ifade etti. Parkın bulunduğu alanın şu anda atıl durumda olduğu, çevresinde moloz ve çeşitli atıkların yer aldığı görüldü.

Vatandaşlar, özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte çocukların oyun oynayacak alan bulmakta zorlandığını dile getirerek, verilen sözlerin yerine getirilmesini istedi. “Çocuklarımız dört aydır park bekliyor. Yıkılırken çok kısa sürede yenisinin yapılacağı söylenmişti ancak ortada bir çalışma yok” diyen mahalle sakinleri, yetkililerden açıklama bekliyor.

Konuyla ilgili olarak Karabük Belediyesi’nden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, mahalle halkı parkın bir an önce yapılarak çocukların hizmetine sunulmasını talep ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin