Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Mayıs, 2016 14:11 tarihinde yayınlandı
0

Yemek Yarışması Başvuruşları Sona Erdi

 

SAKEM tarafından düzenlenecek olan “Lezzet Şenliği Yemek Yarışması” yarışmasına başvurular tamamlandı.

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) tarafından koordine edilen ve Karabük Üniversitesi paydaşlığında düzenlenecek olan yemek yarışması için kayıtlar tamamlandı. Katılımın yoğun olduğu bildirilen yarışmanın bir diğer özelliği de profesyonel aşçıların katılamıyor olması. Ana Yemekler, Hamur İşleri, Tatlılar ve Yöresel Safranlı Tarlar olarak 4 kategoride yapılacak yarışmanın ödülleri ise Birincilere Tam Altın, İkincilere Yarım Altın ve Üçüncülere de Çeyrek Altın olarak belirlendi. Ayrıca yarışmaya Jüri Üyelerinin birinci derece yakınları katılamayacak.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, SAKEM’in her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade etti. SAKEM’in yaşamın her alanında olduğunu belirten Aksoy, “SAKEM’de sadece kurslar düzenlenmiyor. Düzenlenen kurslarda hariç bilgi yarışmaları, yetenek yarışmaları da düzenleniyor. SAKEM ve Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Lezzet Şenliği Yemek Yarışmasının güzel geçeceğine inanıyoruz. Bu tür yarışmaları SAKEM bünyesinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin