Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Haziran, 2016 14:58 tarihinde yayınlandı
0

Yazıköy TOKİ SAKEM Yılsonu Sergisi Törenle Açıldı

Yazıköy TOKİ SAKEM’de gerçekleştirilen Yılsonu Sergisi yoğun katılımla açıldı.

Açılış öncesi konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “Safranbolu’da üretilmiş son dönemlerin en önemli markalarından birisi SAKEM’dir. Mayıs ayının son dönemlerinde yapılan etkinliklere şöyle bir bakıyorum neredeyse yüzde 80’inin odağı SAKEM. Yine SAKEM Safranbolu’nun sosyal hayatında da önemli bir yer işgal etmekte. Önemli noktalardan bir tanesi de Safranbolu’muza gelen özellikle devlet büyüklerimiz mutlaka SAKEM’i ziyaret etmekte” dedi.

Her Belediyenin asfalt, park bahçe gibi çalışmaları yapmak zorunda olduğunu kaydeden Başkan Aksoy, bu çalışmaları ekibi ile fevkalade yaptıklarını dile getirerek, “Örneğin bugüne kadar 68 adet yeni park yapmışız, belediyemizin hizmetine 109 tane araç satın almışız,  4 yılda 298 bin ton asfalt sermişiz. Yani bu rakamlar oldukça ciddi rakamlar. Ancak şöyle bir baktığınızda bunlar çok fazla dikkat çekmiyor ama SAKEM dikkat çekiyor. Ani SAKEM’de biz insanımıza dokunuyoruz. Safranbolulu hemşerilerimiz ile bir araya geliyor ve belediye ile insanımız burada temas noktası oluşturuyor. Bu nedenle SAKEM özel ve daha çok yaygınlaşmalı diye düşünüyorum” dedi.

SAKEM çatısı altında hizmet veren bilgi evine de değinen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ Burada çocuklara sadece maddi eğitim değil takviye eğitimde veriyoruz. Yani sadece derslerine yardımcı olalım değil. Çocuklara iyi insan olmayı, maneviyatı öğretiyoruz. Sonra ailesine gidiyoruz. Çocuğun bir derdi var mı bir eksiği var mı bunları öğreniyoruz. Kısaca Bilgi Evi ile de çocuklarımızı bir araya getiriyoruz. Bilgi Evimize bir eğitim öğretim dönemi boyunca 400’ün üzerinde çocuğumuz gelmiş. Eğitim görmüş. İnşallah Yazıköy TOKİ SAKEM’de de Bilgi Evinin şubesini açmak nasip olur İnşallah” şeklinde konuştu.

Bu güzel çalışmaları yaparken en büyük desteği Safranbolu halkından gördüğünü sözlerine ekleyen Başkan Aksoy; “Bu kadar değişik branşta kurs ve o kurslara olan rağbet bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Bir önemli konu da SAKEM çok değerli bir ekip ile iş başında. Ben bu vesile ile tüm mesai arkadaşlarımız teşekkür ediyorum. Bununla birlikte Kaymakamlığımız, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İş – Kur İl Müdürlüğümüze de verdikleri büyük desteklerden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, müthiş el emeği örneklerinin sunulduğu bu güzel sergide emeği olan herkesi tebrik ediyor hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Aksoy,  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Öztaş ve vatandaşlar ile birlikte sergi açılışına geçildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy büyük beğeni toplayan sergi sonrası kendisine yakın ilgi gösteren vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin