Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Ağustos, 2014 14:52 tarihinde yayınlandı
0

Yaz İzci Kampında Son Başvuru Tarihi 20 Ağustos

Safranbolu Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İzcilik Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle Ümraniye Kent Ormanı’nda ücretsiz olarak düzenlenen “ 2014 Yaz İzci Kampı ” son başvuru tarihi 20 Ağustos.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Türkiye İzcilik Federasyonu koordinasyonu işbirliği ile organize edilen 2014 Yaz İzci Kampı’na 1999 – 2004 yılları arasında doğan çocuklar katılabilecek.

Temel ve İleri Seviye İzcilik, Kişisel Gelişim, Hafıza Teknikleri, Resim, Müzik, Tiyatro, Yüzme, Bisiklet, Binicilik, Pentatlon, Badminton, Arama – Kurtarma, Çevre – Orman, İtfaiye – Yangın, Tırmanma Duvarı, Balıkçılık, Kano ve Kürek, İlk Yardım ve Trafik konularında eğitimlerin verileceği 2012 Yaz İzci Kampında; çocuk ve gençlerin sosyalleşmeleri, ekip halinde çalışma becerilerini geliştirmek, öğrenme şevki, keşfetme duygusu, doğayı ve çevreyi sevmeleri, doğa şartlarına uyum sağlayarak şartlara uygun yaratıcı fikirler ortaya koyabilmeleri, analitik düşünme becerisine sahip olmaları amaçlanıyor.

Ücretsiz olan kampın başvurular Beyaz Masa, Emek Sosyal Tesisleri, ( Genç Eksen Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü )  Aslanlar SAKEM ve Tarihi Belediye Binasında yapılıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte siyasi parti temsilcileri bir araya geldi BLEjXPLk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te siyasi parti temsilcileri bir araya geldi

Devrek’te ki siyasi parti temsilcileri düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen ve ev sahipliğini Devrek AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi’nin üstlendiği toplantıda ilçede ki siyasi temsilcileri ikinci kez bir araya gelerek Devrek’in her yönden daha ileriye gitmesi için neler yapılması gerektiği konuları masaya yatırıldı.

Devrek Öğretmenevinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya CHP ilçe başkanlığından temsilci katılmazken, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi, MHP İlçe Başkanı Cevat Tilkicik, Saadet Partisi Mustafa Taşçı, Yeniden Refah Partisi Gökhan Şimşek ile İyi Parti İlçe Başkanı Bahadır Kıyıcı hazır bulundular.

Gerçekleştirilen toplantıda ortak alınan kararlarda, Devrek’te yapılması planlanan çevre yolu, ilçede ki bazı yerlerin altyapısının yeniden elden geçirilmesi, devam eden kamu kurum ve kuruluşların yatırımları ile şehir merkezinde trafik akışının rahatlatılması için gerekli adımların atılması konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İktidarı ve muhalefeti ile ilçenin gelişmesi için bu tür toplantıların kesintisiz olarak devam edeceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin