Reklam
Reklam

Yargıda Adli Tatil Başladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2023 13:45 tarihinde yayınlandı
0

Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil başladı.  31 Ağustos tarihinde sona erecek tatil sonrası  yeni adli yıl ise 1 Eylül tarihinde başlayacak. Adli tatil boyunca nöbetçi mahkemeler acil nitelik taşıyan davalara bakacak.

Yargıda, toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil 20 Temmuz itibariyle başladı. Adli tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davalara bakacak.

YENİ ADLİ YIL 1 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Diğer davalara ise 31 Ağustos’a kadar ara verilecek. 20 Temmuz itibariyle başlayan adli tatil, 31 Ağustos’ta sona erecek. Yeni adli yıl ise 1 Eylül’de başlayacak. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin