Reklam
Reklam

“Yanlış Varsa Müsamma Etmeyiz”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2014 15:07 tarihinde yayınlandı
0

Vali Alimoğlu’nda Huzurevi Açıklaması

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Yücel Huzurevi ile ilgili ulusal medyada yansıyan haberlere ilişkin, “Kayda değer bir şey varsa, yanlış biri varsa musamma edilmeyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Vali Alimoğlu, Ramazan ayında Huzurevinde iftarda bulunduğunu ve daha öncede birkaç kez daha ziyaret ettiğini belirterek, “Oradaki vatandaşlarla sohbet etmiştik. Ziyaretlerimde bana herhangi bir şikayet gelmedi. Birkaç gündür mahalli basında haberler görüyorum. Bunları arkadaşlarıma inceletiyorum. Kayda değer bir şey varsa, yanlış biri varsa musamma edilmeyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
OSB’DE YER TAHSİSİ ÇALIŞMALARI
Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalarla ilgili bilgelerde veren Vali Alimoğlu, “OSB’de trafo nakli meselesi vardı o tamamlandı. Kentteki büyük firmalarımızın yer tahsisi var onlar çalışmalarını yapıyorlar. Diğer yer tahsisleri ile ilgili çalışmalar var. OSB’de bir canlılık ve hareket var. Dışarıdan gelecek yeni firmaları da bekliyoruz. Tahsis edilecek yerimiz var. Son sürat bürokratik engellerini en aza indirerek hızlı bir şekilde yatırımcıya yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaş arazilerinin tahsisi ile ilgili olarak büyük bir kısmı çözdük. Hukuki meseleleri de hızlıca çözmenin gayreti içersindeyiz.OSB’ye gelen yer bakan ve keşif yapan var ancak yer tahisisi yapılmadan bir şey söylemenin anlamı yok. Filyos Liman projesi bölge açısından çok önemli ve büyük bir yatırım. Bu proje Karabük’ün sanayisini ve gelişimini büyük ölçüde etkileyecektir” ifadesinde bulundu.
Karabük için turizminde çok önemli bir iş olduğunu belirten Alimoğlu, “Özellikle Safranbolu bölgemizde yoğum bir turizm var. Ramazan bayramında bunu çok iyi gördük ve doluluk yüzde yüzlerdeydi. İlave gereken ne varsa turizm adına iyileştirmeleri yapıyoruz. Eskipazar ilçemizde bulunan Hadrianaupolis Antik kentinde kazı evi yapıyoruz. Orada ortaya çıkarılan eselerin üzerlerinin kapatılması konusunda çatıları tamamlanmak üzere ve en kısa sürede turizme açmayı hedefliyoruz. Turizme kazandırmak için çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı

corumda kazaya karisan surucu aracini birakip kacti Ia1FOKmg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin