“Yanlış Varsa Müsamma Etmeyiz” - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2014 15:07 tarihinde yayınlandı
0
0

“Yanlış Varsa Müsamma Etmeyiz”

Vali Alimoğlu’nda Huzurevi Açıklaması

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Yücel Huzurevi ile ilgili ulusal medyada yansıyan haberlere ilişkin, “Kayda değer bir şey varsa, yanlış biri varsa musamma edilmeyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Vali Alimoğlu, Ramazan ayında Huzurevinde iftarda bulunduğunu ve daha öncede birkaç kez daha ziyaret ettiğini belirterek, “Oradaki vatandaşlarla sohbet etmiştik. Ziyaretlerimde bana herhangi bir şikayet gelmedi. Birkaç gündür mahalli basında haberler görüyorum. Bunları arkadaşlarıma inceletiyorum. Kayda değer bir şey varsa, yanlış biri varsa musamma edilmeyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
OSB’DE YER TAHSİSİ ÇALIŞMALARI
Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalarla ilgili bilgelerde veren Vali Alimoğlu, “OSB’de trafo nakli meselesi vardı o tamamlandı. Kentteki büyük firmalarımızın yer tahsisi var onlar çalışmalarını yapıyorlar. Diğer yer tahsisleri ile ilgili çalışmalar var. OSB’de bir canlılık ve hareket var. Dışarıdan gelecek yeni firmaları da bekliyoruz. Tahsis edilecek yerimiz var. Son sürat bürokratik engellerini en aza indirerek hızlı bir şekilde yatırımcıya yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaş arazilerinin tahsisi ile ilgili olarak büyük bir kısmı çözdük. Hukuki meseleleri de hızlıca çözmenin gayreti içersindeyiz.OSB’ye gelen yer bakan ve keşif yapan var ancak yer tahisisi yapılmadan bir şey söylemenin anlamı yok. Filyos Liman projesi bölge açısından çok önemli ve büyük bir yatırım. Bu proje Karabük’ün sanayisini ve gelişimini büyük ölçüde etkileyecektir” ifadesinde bulundu.
Karabük için turizminde çok önemli bir iş olduğunu belirten Alimoğlu, “Özellikle Safranbolu bölgemizde yoğum bir turizm var. Ramazan bayramında bunu çok iyi gördük ve doluluk yüzde yüzlerdeydi. İlave gereken ne varsa turizm adına iyileştirmeleri yapıyoruz. Eskipazar ilçemizde bulunan Hadrianaupolis Antik kentinde kazı evi yapıyoruz. Orada ortaya çıkarılan eselerin üzerlerinin kapatılması konusunda çatıları tamamlanmak üzere ve en kısa sürede turizme açmayı hedefliyoruz. Turizme kazandırmak için çalışmalarımızı hızlandırdık” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vsvssvsv
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdmanyurdu Sahasında 3-1 Galip

Karabük İdmanyurdu Spor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda ağırladığı Artvin Hopaspor’u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı dengeli geçerken, 29. dakikada Barış Sungur’un golüyle Karabük İdmanyurdu skorda eşitliği sağladı ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 61. dakikada Kaan Erdoğan’ın golüyle 2-1 öne geçti. Mücadelenin uzatma dakikalarında sahneye bir kez daha çıkan Erdoğan, 90+2. dakikada kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı.

Karabük İdmanyurdu Spor, karşılaşmayı 3-1 kazanarak taraftarını sevince boğdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin