Yangından Etkilenen Vatandaşlara Psikolojik Destek - Karabük Haber Postası
posta sablonu 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
29 Temmuz, 2025 14:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Yangından Etkilenen Vatandaşlara Psikolojik Destek

Karabük’te meydana gelen orman yangınlarının ardından, yangından etkilenen vatandaşlara yönelik destek çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı uzman ekipler, sahada görev alarak vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor ve psiko-sosyal destek sağlıyor.

Yangının etkilediği bölgelerde incelemelerde bulunan ekipler, hem bireysel görüşmeler gerçekleştiriyor hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan çalışmalar yürütüyor.

Müdürlükten yapılan açıklamada, “Vatandaşların yalnız olmadığını göstermek, bu zorlu süreci en sağlıklı şekilde atlatabilmeleri için yanlarında olmak en büyük önceliğimizdir” ifadelerine yer verildi.

Yetkililer, sahada yürütülen çalışmaların ihtiyaçlar doğrultusunda sürdürüleceğini belirtirken, psikolojik destek hizmetlerinin özellikle çocuklar, yaşlılar ve travmaya maruz kalmış bireyler için büyük önem taşıdığını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2 4
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
15 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te hatalı park tepkisi

Karabük’te trafik yoğunluğunun en fazla hissedildiği bölgelerden biri olan Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi üzerinde hatalı park edilen araçlar, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.

Günün yoğun saatlerinde cadde üzerinde gelişigüzel park edilen araçlar, hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşattı. Özellikle çift sıra park ve yol kenarına düzensiz bırakılan araçlar, trafik akışını büyük ölçüde yavaşlattı.

Sürücüler, ilerlemekte güçlük çektiklerini belirterek duruma tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise sorunun sık sık yaşandığını ifade etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman araç kuyrukları cadde boyunca uzadı.

Vatandaşlar, yetkililerden denetimlerin artırılmasını ve hatalı park yapan sürücülere yönelik daha caydırıcı önlemler alınmasını talep etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin