blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Temmuz, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yangın bölgesindeki muhtar köye gelen yardım ekibine çorba yaptı

Karabük’ün Ovacık ilçesinde yangının tekrar alevlendiği köyde muhtar yangına yardıma gelenlere çorba yaptı ve onlara ikram etti.
Ovacık ilçesine bağlı Kışla Köyü’nde dün öğlen saatlerinde başlayan yangın bugün öğlen saatlerinde denetim altına alınmasından birkaç saat sonra yeniden alevlendi.
Kışla Köyü Muhtarı Sıdkı Par, muhtarlıkta çorba yaparak bölgeye gelenlere ikram etti. Yangın sebebiyle bölgede vazife yapan gruplara, sivil toplum kuruluşlarına ve gönüllere ikramda bulunan muhtar bölgeye gelen herkese teşekkür etti.
Muhtar Par özverili çaba için herkese müteşekkir olduğunu belirterek, "Köyümüze, etrafımıza ve bize dayanaklarını esirgemeyen tüm kurumlarımıza teşekkür ederiz. Tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz. Ben ve köylüm de elinden geleni yaparak buraya gelenlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.
İlçeye bağlı Kışla Köyü Pazaryeri Mahallesi’nde önlem gayesiyle 95 hane tahliye edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Köy muhtarı kazara meslektaşını vurdu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancayla ateş eden köy muhtarı, kazara yanında bulunan meslektaşını vurdu.
Olay, Kastamonu’nun Daday ilçesi Çavuşlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köy muhtarı H.Ç. (49), kendisine saldıran köpeği korkutmak için tabancasıyla yere ateş etti. H.Ç.’nin tabancasından çıkan kurşun, yanında bulunan bulanan Karabük’ün Eflani ilçesi Osmanlar köyü muhtarı Mehmet Ulukaya’ya (46) isabet etti. 112 Acil Davet Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan Mehmet Ulukaya Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ulukaya’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Jandarma takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin