Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ağustos, 2018 13:51 tarihinde yayınlandı
0

Yakıt dolu tanker takla attı, litrelerce yakıt yola döküldü 

Karabük-Yenice Karayolu’nda seyir halinde olan akaryakıt yüklü tanker kontrolden çıkarak takla attı.
Karabük’ten Yenice istikametine doğru seyir halinde olan ve yakıt taşıyan Hüseyin Orhan yönetimindeki 78 AZ 252 plakalı akaryakıt tankeri Bolkuş Köyü mevkiinde kaza yaptı. Sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu takla atan tankerde şans eseri yara almadan kurtulan sürücü Hüseyin Orhan kendi imkanları ile tankerin içinden çıkarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve İl Özel İdaresine ait çalışma ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik kontrolü alındıktan sonra yakıt dolu tanker çekici aracılığıyla yoldan kaldırıldı. Kaldırılma sırasında tankerden yüzlerce litre yakıt yola döküldü. İl Özel İdaresi ve karayollarına ait araçlarla yolda temizlik çalışması yapıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı olan yol çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede hafif ticari arac sarampole devrildi 1 olu 2 yarali 5D1hhnj1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin