Karabük'te yağmur suyu hatlarına bakım yapılıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
w
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
29 Nisan, 2026 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yağmur suyu hatlarına bakım yapılıyor

Karabük Belediyesi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını sürdürürken Kemal Güneş Caddesi’nde yağmur suyu giderlerinde bakım ve yenileme çalışması başlattı.

Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, mevcut hatların temizlenmesi, tıkanıklıkların giderilmesi ve yıpranan bölümlerin yenilenerek temizlendi.  Özellikle yağışlı havalarda yaşanabilecek su taşkınlarını önlemek amacıyla yapılan çalışmaların, bölgedeki altyapı kapasitesini artırması bekleniyor.

Karabük Belediyesi, kent genelinde benzer altyapı yenileme ve bakım çalışmalarının program dahilinde devam edeceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
www
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Nisan, 2026 15:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’nin Su Yönetimi ve Altyapı Projeleri görüşüldü

Yenice Kaymakamı Mert Çanga, İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik ve beraberlerindeki köy muhtarları, Devlet Su İşleri (DSİ) 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim’i ziyaret ederek kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, bölgede devam eden ve planlama aşamasındaki su yönetimi, altyapı çalışmaları ile taşkın kontrol projeleri ele alındı. Mevcut durumun ayrıntılı biçimde değerlendirildiği görüşmede, öncelikli ihtiyaçlar belirlenerek çözüm odaklı adımlar üzerinde duruldu.

Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve sahaya doğrudan yansıyan iş birliği anlayışıyla yürütülen çalışmaların, vatandaşların yaşam kalitesini artırma hedefi doğrultusunda kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin