Samsun’da aralıklarla tesirli olan sağanağın akabinde ortaya çıkan gökkuşağı, kenti adeta tabloya çevirdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sağanak ikazının akabinde sabah saatlerinden itibaren kent genelinde yer yer kuvvetli yağışlar görüldü. Bilhassa İlkadım, Atakum ve Canik ilçelerinde tesirli olan yağmur, kimi bölgelerde su birikintilerine neden oldu.
Yağışın akabinde akşamüzeri saatlerinde gökyüzünde ortaya çıkan gökkuşağı, Samsunlulara görsel bir şölen sundu. Renklerin tüm tonlarını barındıran gökkuşağı, Karadeniz ile birleşerek izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.
Vatandaşlar gökkuşağını cep telefonlarıyla fotoğraflayarak toplumsal medyada paylaştı. Kemer biçimindeki ikili gökkuşağı, Samsun semalarında ender görülen bir tabiat olayı olarak kayıtlara geçti. Kentteki fotoğraf tutkunları da bu eşsiz görüntüyü objektiflerine yansıttı.


0
Yağmur sonrası Samsun’dan kartpostallık manzara
0
0
Bolu’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bolu’da jandarma ekiplerince şüpheli bir araçta yapılan aramada 90 adet sentetik ecza ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent genelinde kaçakçılıkla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda ekipler tarafından 25 Nisan’da gerçekleştirilen çalışmalarda şüpheli bir şahsın aracı durdurularak arama yapıldı. Araçta yapılan aramalarda 90 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli şahıs, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

