Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2016 14:42 tarihinde yayınlandı
0

Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuruları Başladı

Karabük Üniversitesi 2016-2017 eğitim öğretim yılı için yabancı uyruklu öğrenci başvuruları başladı.
Karabük Üniversitesi tarafından, 2016-2017 eğitim öğretim yılı için yabancı uyruklu öğrenci başvurularının başladığı ve alınacak yabancı uyruklu öğrencilere sınav yapılmayacağı duyuruldu.
Karabük Üniversitesi resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, “Öğrenciler, sahip oldukları Ulusal ve lise diploma notlarına göre başvuru yapacaklardır ancak Tıp Fakültesi’ne başvuracak adaylar sadece SAT1 sınav sonucuna göre başvuru yapacaklardır. Başvuru sırasında öğrenciler okumak istedikleri 5 programı seçeceklerdir. Yerleştirme işlemleri puan sıralamalarına göre yapılır. Yerleştirme işlemleri sonrası öğrenciler belirtilen tarihlerde Karabük Üniversitesine kayıt için şahsen gelmeleri gerekmektedir. Kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayan öğrenciler kayıt hakkını kaybeder” denildi. 2. tercihlerin alınması 25 Temmuz- 12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. 22 Ağustos tarihinde tercihlerin açıklanmasıyla Karabük Üniversitesi’nde okuyacak öğrencilerin 5-9 Eylül arasında kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.
Ayrıca başvuruda bulunacak öğrencilerin, ayrıntılı bilgi için Karabük Üniversitesi internet sitesinden öğrenilebileceği de belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin