Reklam
Reklam
vezirkopru osbde arsa tahsis basvurulari basladi nqlUElSX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Vezirköprü OSB’de arsa tahsis başvuruları başladı

Samsun’un Vezirköprü Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) arsa tahsis müracaatları başladı.

Samsun Valiliği’nden mevzuyla ilgili yapılan açıklamada, “Ekonomisi tarım, hayvancılık ve ağaç sanayi üzerine olan Vezirköprü ilçemizde toplam 150 hektar büyüklüğündeki alanda 40 parselli olarak kurulan ve 5. bölgeye sunulan teşvik oran ve müddetlerinden faydalanma avantajına sahip olan Vezirköprü Karma Organize Sanayi Bölgesi’ne arsa tahsis müracaatları 3 Mart Pazartesi (bugün) prestijiyle başladı. Tahsis müracaatları 03-23 Mart tarihleri ortasında 3 hafta mühlet ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın web sitesinde askıda kalacak olup, tahsis yapılacak alanlara ait harita bilgileri yeniden birebir adresten; tahsis kaideleri, her parsele ait ünite metrekare fiyatları ile her parsele ilişkin ayrıntı bilgiler ise Vezirköprü Karma OSB Bölge Müdürlüğü’nden temin edilebilecektir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Kara yolunda ters istikamette ilerleyen sürücü kamerada

Karabük-Eskipazar kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsü faciaya davetiye çıkarırken, karşı yönden gelen araçların sürücüleri ani manevralarla kazadan son anda kurtuldu.
Olay, Mermer Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüler, kendi şeritlerinde ters yönden hızla gelen otomobili görünce panik yaşadı.
Karşı yönden gelen aracı son anda fark eden sürücüler, ani manevralarla ihtimali kazadan kurtuldu.
Ters yönde ilerleyen sürücünün, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı, kilometrelerce bu şekilde ilerledikten sonra gözden kaybolduğu anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, ters yönden gelen otomobili fark eden sürücünün direksiyonu kırarak çarpışmayı önlediği, arka kamera kayıtlarında ise otomobilin kamyonun yanından hızla geçtiği anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin