blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Veysel Bilen: “Avrupa’da herkes tarafından beğenilen bir Samsunspor izleteceğiz”

Samsunspor Lider Vekili Veysel Bilen, Avrupa’da herkes tarafından beğenilen bir Samsunspor izleteceklerini söyledi.
Trendyol Harika Lig’i 3. sırada tamamlayarak Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil etme hakkı kazanan Samsunspor’da Lider Vekili Veysel Bilen, ekibin gelecek dönem amaçları hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kırmızı-beyazlı kulübün gelecek dönem 3 kulvarda da yarışacağı için geniş bir takım kuracaklarını lisana getiren Bilen, "Bizim almak istediğimiz oyuncular çabucak hemen aşikâr. Ön görüşmeleri yapılan oyuncular var. Teklif verip, sonucunu beklediğimiz oyuncular var. 3 Temmuz’a kadar gayemiz bu oyuncuları birinci kampa yetiştirmek" dedi.

"Avrupa’da herkes tarafından beğenilen bir Samsunspor izleteceğiz"
Herkes tarafından beğenilen bir Samsunspor izleyeceklerini vurgulayan Bilen, "Gelecek sezon ligde amacımız, bulunduğumuz yerden geriye düşmemek. Samsunspor artık her devirde birinci 5’in içinde olmak durumunda. Bu sene bulunduğumuz yer itibariyle takım derinliğimizi de dikkate alarak Türkiye Kupası’nda da zati direkt kümelerden başlama bahtımız olacak. Bu da bizim için bir avantaj olacak. Bunu da âlâ kullanmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde de gönlümüzden geçen; play-off’ta dişimize nazaran bir rakip bulursak kümelere kalıp, Atatürklü armaya yakışır, gayret ruhu taşıyan, oyun karakteri herkes tarafından beğenilen bir Samsunspor izletmek. Bu düzeydeki Avrupa arenasında ‘Şunu yapmak, gayemize şunu koyduk’ demek için çok erken. Orada da maç maç düşüneceğiz. Çabamızı hiç bırakmadan, kaldığımız noktanın farkına vararak, başarıyı sürdürülebilir hale getirmek için olanca gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Karadeniz temsilcisinin UEFA Avrupa Ligi Play-Off’undaki rakibi 4 Ağustos’ta çekilecek kura sonucunda belirli olacak. Samsunspor, tipi geçerse UEFA Avrupa Ligi’nde geçemez ise UEFA Konferans Ligi’nde çaba edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
30 Temmuz, 2025 13:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uzun: “Keçi Yasaktı, Yangın Serbest Oldu!”

Anahtar Parti Karabük İl Başkanı Sebahattin Uzun’dan orman yangınları ve kırsal üretim politikalarına sert eleştiri geldi. Uzun, “Keçileri yasakladınız, ormanlar yalnız kaldı; şimdi çare arıyorsunuz!” dedi.

“KEÇİLER ORMANLARIN DÜŞMANI DEĞİL, BAHÇIVANIDIR!”

Anahtar Parti Karabük İl Başkanı Sebahattin Uzun Türkiye’de sıklaşan orman yangınları üzerinden geçmişte yapılan yanlış doğa politikalarını hedef aldı. Uzun; “Keçiler ormanların düşmanı değil, binlerce yıldır onun doğal bahçıvanıdır. Bu gerçeği inkar edenler hem doğaya hem de köylüye büyük bir haksızlık etti” dedi.

“KEÇİ VARSA ORMAN NEFES ALIR”

İl Başkanı Uzun “keçilerin orman ekosistemi içindeki rolünü şöyle özetledi:

"Orman tabanındaki dalları ve kuru otları temizleyerek yangın yayılımını yavaşlatır.

Aşırı sık orman yapısını açarak hava ve ışık dolaşımını artırır, yeni bitkilerin yeşermesine fırsat verir.

Eğimli alanlarda açtığı patikalar ve yaptığı teraslama etkisiyle erozyonu önler.

 Doğal beslenmeleri sayesinde çevreye zarar vermez, üretim maliyetlerini düşürür.”

“2025 VERİLERİ KONUŞUYOR: 41.458 HEKTAR YANGINLA BOĞUŞUYORUZ”

İl Başkanı Uzun, Türkiye’nin bu yılki yangın bilançosunu rakamlarla açıkladı:

"2025’te Türkiye’de 41.458 hektar alan yangından zarar gördü

 Bunun yanında 80.000+ hektar yangın riski altında

Son haftalarda 13 kişi hayatını kaybetti, 377 yapı zarar gördü, 235 bina yandı.

Yaklaşık 50.000 kişi tahliye edildi, yangınla mücadelede 2.300 itfaiyeci görev aldı.

Sonuçta ormanı doğanın içinden değil, bakanlık koridorlarından yönetirseniz bu olur."

İl Başkanı Uzun, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

“Ormanla birlikte yaşayan keçi ve köylüyü dışlayamazsınız. Onlar ormanın düşmanı değil, bekçisidir. Anahtar Parti olarak biz, orman politikalarını yeniden doğayla uyumlu hâle getireceğiz. Kırsalda üretimi teşvik edecek, keçiciliği destekleyecek ve bu ülkenin doğal bilgeliğini geri getireceğiz.

Keçileri günah keçisi ilan edenler şimdi orman yangınlarına çare arıyor. Ama o çare hâlâ dağda geziyor: adı keçi!”

Bizi sosyal medyadan takip edin