blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Veysel Bilen: “Avrupa kupalarına katılmada ipler hale bizim elimizde”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Lider Vekili Veysel Bilen, "Ayağımıza kadar gelen kısmet ve bugüne kadar ki uğraşlarımızın eseri olan, Avrupa kupalarından birine katılma gayemiz ve hayalimiz hala canlı ve bu mevzuda da ipler hala bizim elimizde. En yakın rakibimizin 1 puan önündeyiz. Başka rakibimizin 3 puan önündeyiz" dedi.
Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor’da Lider Vekili Veysel Bilen Alanyaspor maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Veysel Bilen, "Evimizde Süper Lig önderi Galatasaray’la oynadığımız maçı maalesef kaybettik. Hafta içinde nitekim düzgün çalışmıştı ekip. Lakin maalesef uzun bir süre bizimle birlikte ve kadronun lokomotiflerinden olan 3 oyuncumuzun sakat olması, bizim transfer yasağımız nedeniyle de dar bir takımla çaba ediyor olmamızdan ötürü âlâ niyetle yerlerine oynayan oyuncu kardeşlerimiz gayret etmiş olsalar da kadromuzun oyun tertibini sağlayamadığımız ve gereğince de öz tenkit de yapmamız lazım. Çaba etmediğimiz için konutumuzda de kaybettik. Ancak şunu açık yüreklikle söz edeyim ki, yenildiğimiz kadro bugüne kadar Muhteşem Lig’de bir maç kaybetmiş ve şampiyonluğa oynayan iki ekipten bir tanesi. Bu nedenle moralimizi bozmaya, karalar bağlamaya gerek yok. Önümüze bakacağız her vakit olduğu gibi" diye konuştu.

"Avrupa kupalarına katılmada ipler hale bizim elimizde"
Avrupa kupaların katılmak için avantajın kendilerinde olduğuna değinen Veysel Bilen, "Akla şu soru gelebilir; birkaç haftadır alamadığımız puanlar konutumuzda ve deplasmanda kaybettiğimiz maçlar nedeniyle güya ‘Samsunspor gayesinden uzaklaşmış’ üzere bir kanı ortaya çıkmış olabilir. Bunu kabul etmiyoruz. Oyunumuzda bir düşüş olabilir. Tempomuzda bir düşüş olabilir. Lakin bu süreksiz bir periyottur. Şanssız, konutumuzda oynadığımız ve kaybettiğimiz Rizespor maçı oldu. Yeniden Antalya’da son dakikalarda yediğimiz şanssız bir gol oldu. Bu nedenle de bizi bu noktaya getiren teknik grubumuza, futbol yöneticimize ve oyuncu kardeşlerimize yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Onlara inanıyoruz, güveniyoruz. Ayağımıza kadar gelen kısmet ve bugüne kadar ki gayretlerimizin eseri olan, Avrupa kupalarından birine katılma gayemiz ve hayalimiz hala canlı ve bu hususta da ipler hala bizim elimizde. En yakın rakibimizin 1 puan önündeyiz. Öteki rakibimizin 3 puan önündeyiz. Görünüyor ki bizim üçüncülük ya da dördüncülük rekabetimiz devam edecek. İnşallah çalışmalarımız o doğrultuda, dönem sonu geldiğinde hedeflediğimiz Avrupa kupalarından birine katılmış olacağız. Her vakit olduğu üzere dünü geride bıraktık. Ancak dünden ders çıkarmamız gereken hususlar var. Bu hususları da kendi ortamızda icra konseyimizde konuştuk. Teknik takımımızla futbol yöneticimizle paylaştık. İnşallah birinci oynayacağımız Alanya maçıyla da bu makus gidişe bir son vermek istiyoruz" halinde konuştu.
Celil Yüksel, Marc Bola ve İlişkin Bennasser üzere sakat futbolcuların durumu hakkında da konuşan Bilen, "Sakatlarımızdan şu ana kadar aldığımız bilgiye nazaran en az iki oyuncumuzun bizimle Alanya’da birlikte olacağını ümit ediyoruz. O vakit elimiz biraz daha rahatlamış olacak. Lakin Alanya maçı sahiden güç bir maç. Alanya’nın içinde bulunduğu durum itibariyle de maçın ehemmiyeti daha da ön plana çıkıyor. Lakin ne olursa olsun. Bizim daima söylediğimiz bir şey var. Samsunspor uğraş ettiği ve istediği vakit, puan ya da puanları alamayacağı maç olmaz diyoruz" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Ordu’da yeni gölet

Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hem kuraklığa karşı tedbir almak hem de tarım, hayvancılık ve turizme hizmet etmesi gayesiyle çalışmalarını başlattığı Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sona gelindi. Gölette incelemelerde bulunan Lider Güler, "Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer olacak" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası’nda inşa edilen göleti turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi grupları göl ve etrafında kamelya suramı, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına ise aralıksız devam ediyor.
Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Uluvahta’ya kazandırılan göletin bölgenin cazibe merkezlerinden bir tanesi olacağını söyledi.

"Gölköy’e yeni bir hoşluk katacak"
Göletin tarımdan turizme çok taraflı bir çalışma olduğunu, mümkün yangınlarda itfaiye ve helikopter için su kaynağı olacağını aktaran Lider Güler, şöyle konuştu:
"19 ilçemizin 19’u da birbirinden hoş. Gölköy Uluvahta’da tam bir tabiat olağanüstüsü. Yayladaki alan daha önce boş bir alandı. Uluvahta Yayla Göleti ile bu alanı çok daha hoş bir alana çevirdik. Burası hem piknik alanı hem şenlik alanı tıpkı vakitte kış şenliklerinde de donması ile adeta bir buz pistine dönüşüyor. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer. Münasebetiyle burası artık hem balık tutulan, hoş vakit geçirilebilecek ve dingin su sporları yapılacak bir alan olacak. Etraf düzenlemeleri ile de burası çok daha hoş olacak ve Gölköy’ümüzün hoşluğuna hoşluk katacağız. Bir öteki yandan da mümkün bir yangında helikopterlerin ve itfaiyelerin su almasına imkan sunacağız. Bu manada da çok hoş bir kaynak olacak. Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz, güzel olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin