Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
26 Şubat, 2024 14:09 tarihinde yayınlandı
0

Vergili: “Kimse Karabüklüleri Aşağılayamaz!”

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili; AK Parti Adayı Özkan Çetinkaya’nın “15 yıldır verdiği konut sözünü tutmadı A4 kağıdıyla umut saçıyor” şeklindeki açıklamasına cevap vererek, Çetinkaya’yı Karabük halkından özür dilemeye davet etti.

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın “15 yıldır verdiği konut sözünü tutmadı A4 kağıdıyla umut saçıyor” şeklindeki açıklamasına yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi.

Karabüklüleri hiç kimsenin aşağılayamayacağını ifade eden ve Çetinkaya’yı Karabüklülerden özür dilemeye davet eden Başkan Vergili, “Hani bana sataşmayacaktın, bana bulaşmayacaktın? Ne oldu Ali abin artık farklı bir akıl mı verdi?” dedi.

Başkan Vergili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu arkadaşlar daha seçilmeden bir havalara girmişler. Karabük halkının ucuz konut sahibi olmak için belediyemize yaptıkları başvuruya A4 kağıdı parçası diyerek alaya alıyorlar, Karabüklü hemşehrilerimizi aşağılamaya kalkıyorlar. Özkan bey, sen hayatın boyunca sahte kağıtlarla bir yere gelmiş olabilirsin ama kendinle bizi birbirine karıştırma. O A4 kağıdı parçası diyerek aşağıladığın her bir başvuru benim için namus ve güven belgesi niteliğindedir. Hani bana sataşmayacaktın, bana bulaşmayacaktın? Ne oldu Ali abin artık farklı bir akıl mı verdi?

İşte ben bu zihniyetle mücadele ediyorum. Bunlar seçim kazanmadan böyleler. Bir de seçim kazandıklarını düşünün. Önüne geleni aşağılar, önüne geleni ezmeye kalkarlar. Benden önceki ak partili belediye başkanı da bu zihniyetteydi. Şimdiki adayları da öyle.”

KARABÜK HALKINDAN ÖZÜR DİLE!

Ben emekliye suyu ve toplu ulaşımı bedava yaptım, çıldırdılar. Millet Lokantası dedim, çıldırdılar. Ucuz Sosyal Konut yapacağız dedim, çıldırdılar. Onlar çıldırmaya, bana laf söylemek için Karabük halkını aşağılamaya devam etsinler. Ben boşuna Sözünün Eri Rafet Vergili olmadım. Bugüne kadar 3.791 konut yapılmasını sağlamışız. 287 tane dev projeyi tamamlamışız. Şimdi çıkmış Özkan Çetinkaya utanmadan Karabük halkını aşağılıyor. Karabüklü hemşehrilerimin ucuz konut için yaptıkları başvuruları aşağılamaya kalkıyor. Utan, utan. Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasına Alfred yazdırdığından utanmadın bari bu yaptığından utan. Çık Karabük halkından özür dile!”

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin