Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ocak, 2018 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Vefalı Gençlik, Fedakar Ecdadını Unutmadı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde “Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Yürüyüş öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ay yıldızlı bere ve Türk bayrağı dağıtıldı.
Harekatın 103. yıldönümünde Sarıkamış şehitleri Karabük’te kalabalık bir katılımla anıldı ve yürüyüş programı yapıldı.
Çamlık mesire orman alanından başlayarak Şirinevler Mahallesi’nden stadyuma kadar düzenlenen “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü”ne Vali Yardımcıları Osman Yenidoğan ve Barboros Baran, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Safranbolu 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, kurum müdürleri, askerler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, izci kulüpleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Karabük Offroad Kulübü (KARDOF) üyeleri de arazi araçları ile yürüyüşe eşlik etti.
Yaklaşık 1 saat süren yürüyüşün ardından İl Müftüsü Halil Bektaş tarafından okunan dualardan sonra yürüyüş Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadında son buldu. Törenin bitiminde yürüyüşe katılanlara mercimek ve ezogelin çorbası ikram edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
okul sporlari tenis grup birinciligi musabakalari caycumada basladi m58OYGl4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Okul Sporları Tenis Grup Birinciliği Müsabakaları Çaycuma’da başladı

Çaycuma, Okul Sporları Tenis Küçükler ve Minikler (Kız-Erkek) Grup Birinciliği Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. 3-7 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen organizasyon, Çaycuma Gençlik ve Spor Müdürlüğü tenis kortlarında başladı.

Müsabakalara Kırklareli, Edirne, İstanbul, Bartın, Düzce, Kocaeli, Zonguldak, Sakarya, Kastamonu ve Tekirdağ başta olmak üzere toplam 12 farklı ilden 143 sporcu katıldı.

Açılış seremonisine katılan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, sporculara başarılar dileyerek karşılaşmaların centilmence ve dostluk içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin