Reklam
Reklam

Vefalı Gençlik, Fedakar Ecdadını Unutmadı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ocak, 2018 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde “Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Yürüyüş öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ay yıldızlı bere ve Türk bayrağı dağıtıldı.
Harekatın 103. yıldönümünde Sarıkamış şehitleri Karabük’te kalabalık bir katılımla anıldı ve yürüyüş programı yapıldı.
Çamlık mesire orman alanından başlayarak Şirinevler Mahallesi’nden stadyuma kadar düzenlenen “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü”ne Vali Yardımcıları Osman Yenidoğan ve Barboros Baran, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Safranbolu 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, kurum müdürleri, askerler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, izci kulüpleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Karabük Offroad Kulübü (KARDOF) üyeleri de arazi araçları ile yürüyüşe eşlik etti.
Yaklaşık 1 saat süren yürüyüşün ardından İl Müftüsü Halil Bektaş tarafından okunan dualardan sonra yürüyüş Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadında son buldu. Törenin bitiminde yürüyüşe katılanlara mercimek ve ezogelin çorbası ikram edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.