Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2014 09:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vatandaşlara Seçmen Pusulası Çağrısı

ZONGULDAK Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı, vatandaşların muhtarlıklardan seçmen pusulalarını temin etmelerini istedi. 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanacak seçmenlerin hangi sandıklarda oy kullanacaklarının belli olduğunu ifade eden Mithatpaşa Muhtarı Murat Topcu “Bizlerde muhtarlık olarak seçim kurulundan seçmen pusulalarını temin ederek vatandaşlarımıza bire bir ulaştırmaya çalışıyoruz ancak gittiğimiz çoğu evlerde kimselerin olmadığı tatile gittikleri söylemleriyle çok karşılaşıyoruz” dedi. Topcu, pusulaları temin edemeyen seçmenlerin ise Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) sitesine girerek sandık bilgilerine ulaşabileceğini sözlerine ekledi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin