Vatandaş, mahalle iftarlarından memnun  - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2018 13:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Vatandaş, mahalle iftarlarından memnun 

Safranbolu geleneksel mahalle iftarları Arış Mahallesinde bulunan Taş Harman Parkında verilen iftar yemeği ile devam etti.
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği öncesi bol bol sohbet etmeleri gözlerden kaçmazken, okunan dualar ve ezanın ardından oruçlar açıldı. Bu tür programların daha da arttırılarak devam etmesini isteyen mahalle sakinleri, etkinliklerde emeği geçen başta Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer olmak üzere, belediye personeline teşekkür etti.
İftar sonrası çay servisi yapılırken, çocuklara pamuk şeker dağıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte vasak fotokapanla goruntulendi K4nbU7Hm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te vaşak fotokapanla görüntülendi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altında bulunan vaşak, fotokapanla görüntülendi.

Vahşi yaşam fotoğrafçısı Ömer Faruk Korkmaz’ın doğaya yerleştirdiği fotokapanlar, bölgedeki yaban hayatını kayıt altına almaya devam ediyor. Safranbolu’da ormanlık alana kurulan fotokapan, gece saatlerinde bölgeden geçen bir vaşağı görüntüledi.

Görüntülerde, dünyada nesli tükenme tehlikesi altında bulunan ve “kesin korunacak türler” listesinde yer alan vaşağın bir süre bölgede dolaştığı anlar yer aldı.

Vahşi yaşam fotoğrafçısı Korkmaz’ın kurduğu fotokapanlar sayesinde Karabük ve çevresindeki yaban hayatına ilişkin önemli görüntüler elde edilirken, vaşağın görüntülenmesi bölgedeki biyolojik çeşitliliğin korunması açısından da dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin