blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Nisan, 2025 11:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz’a Türk Polis Teşkilatının 180. Yıldönümü Ziyareti

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Abdulkadir Kazan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, İl Emniyet Müdürü Köse ve POMEM Müdürü Kazan, teşkilatın kuruluş yıl dönümüne ilişkin gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Vali Yavuz’a bilgi verdi. Köse ve Kazan, emniyet teşkilatının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapmaya devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Yavuz, Türk Polis Teşkilatının 180 yıllık köklü geçmişiyle milletin güvenini kazandığını belirterek, “Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, kamu düzenini korumak gibi son derece önemli görevleri büyük bir özveriyle yerine getiren Emniyet Teşkilatımız, ülkemizin huzur ve güvenliğinin teminatıdır. 180 yıldır milletimizin yanında yer alan tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehit olan kahraman polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; tüm emniyet teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Atakum’da ‘Çocuk Dostu Kamusal Alanlar’ sergisi

Samsun’un Atakum Belediyesi, Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezinde ‘Okul Etraflarında Çocuk Dostu Kamusal Alanlar’ başlıklı stant gerçekleştirdi. Stantta, üniversite öğrencilerinin çocukların sağlıklı ve inançlı ortamda büyümeleri için hazırladıkları tasarım çalışmaları yer aldı.
Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezi, ‘Okul Etraflarında Çocuk Dostu Kamusal Alan Sıkıntılar / Çözümlemeler Sergisi’ne mesken sahipliği yaptı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Atakum Kent Konseyi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen sergide, OMÜ Mimarlık Fakültesi ve Kent ve Bölge Planlama Kısmı öğrencilerinin ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki eğitim kurumları etrafında yer alan kamusal alanların çocuk odaklı düzenlenmesine yönelik projeleri yer aldı. Standa Atakum Belediye Lider Vekili Halil Taşkın, CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, Atakum Kent Kurulu Lideri Tuncay Seven ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğrencilerin çocukların sağlıklı ve inançlı ortamda büyümeleri için yaptıkları tasarım çalışmaları, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

"Atakum’a daha hoş bir gelecek sunuyor"
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel organizasyon hakkında yaptığı açıklamada, "Belediyemiz Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Atakum Kent Kurulu paydaşlığı ile yürütülen bu çalışmada Atakum Belediyesi olarak, Atakum’da çocuk dostu kamusal alanlar kapsamında çocuklarımızın günün büyük bir kısmını geçirdikleri okul binalarının yakın etraflarındaki kamusal alanları, çocuk odaklı bir yaklaşımla tasarlanan projelerle yine ele alıyor, çocuklarımızın inançlı ve keyifli bir ortamda büyümesini hedefleyen tasarım çalışmalarını destekliyoruz. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız için gençlerimiz tarafından tasarım prensipleri doğrultusunda yapılan bu çalışma, Atakum’a daha hoş bir gelecek sunuyor. Atakum’u daha hoş, sağlıklı, inançlı, keyifli kılmak için eğitim ve kültür merkezleriyle daha güçlü bir kent yapmak için bilimin ışığında Atakum için çalışmaya devam edeceğiz" sözlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin