Reklam
Reklam

Vali Yavuz ve Eşinden Şehit Ailesine Ziyaret

Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
02 Ocak, 2024 15:45 tarihinde yayınlandı
0

Vali Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, 2016 yılında Şırnak’ta şehit olan Polis Memuru Alican Öztürk’ün Ailesini evinde ziyaret etti.

Şehidin annesi Emine Öztürk ve babası Ali Öztürk ile yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz, Vatanı ve Bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerin  haklarının asla ödenemeyeceğini ifade ederek, “Şehitlerimizin geride bıraktıkları bizlere emanettir ve bu emanetlere devlet ve millet olarak her daim sahip çıkacağız. Sizlerin her daim yanında olmak bizlerin görevidir. Sıkıntınız derdimiz, sevinciniz mutluluğumuzdur. Devletimizin kapıları sizlere her zaman ardına kadar açıktır. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Şehit  Alican Öztürk’ün Annesi Emine Öztürk ve Babası Ali Öztürk Vali Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyarette, Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç’te hazır bulundu. (Ramazan Öztürk)

Vali Yavuz ve Esinden Sehit Ailesine Ziyaret2

 

Bizi sosyal medyadan takip edin