Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Postası Gazetesinin kuruluşunun 69. yılını kestiği pasta ile kutladı.
Vali Yavuz, Birlik Medya’yı ziyaret etti. Birlik Medya Yöneticileri İhsan Ersözlü, İsmail Akça, Okan Küçük ve çalışanlar tarafından karşılanan Vali Yavuz’a Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz da eşlik etti.
Karabük Postası Gazetesinin kuruluşunun 69. yılını kestiği pasta ile kutlayan Yavuz, kesintisiz yayın hayatını sürdüren Karabük Postası’nın kentin bir markası olduğunu söyledi.
Karabük Postası Gazetesi’ni bugünlere getiren herkese teşekkür eden Vali Yavuz “İster Karabük’ümüzde olsun ister ülkemizde olsun, ister dünyada olsun basınımız kamu hizmeti yapıyor. Vatandaşlarımızın doğru haber alması noktasında aracılık ediyorlar. Bu anlamda da Karabük’te de Karabük Postası Gazetesi 69 yıldır bu şehrin doğru haber alma hakkına ulaşması, doğru haberi vatandaşlara ulaştırması görevini yapıyorlar. Aynı zamanda yazılı mecbua ile birlikte şehrin anısının da oluşturan Karabük Postası’nın bugünlere getirilmesinde emeği olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.


Vali Yavuz, Karabük Postası’nın 69. yılını kutladı
Karabük Özel İdare’den köylere kesintisiz atık toplama hizmeti
Karabük İl Özel İdaresi, köylerde çevre temizliği ve halk sağlığının korunması amacıyla evsel katı atık toplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 9 araç ve 19 kişilik ekip ile Karabük genelindeki 253 köye düzenli olarak hizmet veriliyor.
Yetkililer, köylerde oluşan evsel atıkların belirlenen program dahilinde toplandığını belirterek, çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.
Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, temiz çevrenin gelecek nesillere bırakılacak en değerli miraslardan biri olduğuna dikkat çekilerek, “Temiz Köyler, Güçlü Gelecek” anlayışıyla hizmetlerin kesintisiz sürdürüldüğü vurgulandı.
Köylerin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için yürütülen atık toplama faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

