blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Şubat, 2025 13:18 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Yavuz, 6 Şubat Depremlerinin Yıl Dönümünde Mevlid Programına Katıldı

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen mevlid-i şerif programına katıldı. Çamlık Camii’nde, Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen anma programında, depremde hayatını kaybedenler için dualar edildi.

Vali Yavuz, depremin ardından devletin tüm imkânlarıyla vatandaşlarının yanında olduğunu belirterek, görevli olarak bulunduğu bölgede depreme bizzat tanıklık ettiğini ifade etti. Türkiye’nin güçlü bir devlet olarak birlik ve dayanışma içinde hareket ettiğini vurgulayan Yavuz, depremin izlerini silmek için çalışmaların büyük bir kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

“Asrın dayanışmasını sergileyerek milletçe el ele verdik ve depremin derin izlerini silmek için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.” ifadelerini kullanan Vali Yavuz, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin