Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mayıs, 2014 14:46 tarihinde yayınlandı
0

Vali Orhan Alimoğlu İl Genel Meclisi Toplantısına Katıldı

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, İl Genel Meclisi toplantısına katıldı İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, Meclis Başkan Vekili Seyfettin Dikmen ve Meclis üyelerinin tamının hazır bulunduğu toplantıda, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Vali Orhan Alimoğlu’na toplantıya katıldığı için teşekkür ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vali Orhan Alimoğlu da yaptığı konuşmada,  “ Ben geleli ve sizler de seçileli çok fazla bir süre olmadı, sizler seçildikten hemen sonra beni ziyarete geldiniz. Bende hem iade-i ziyaret olması, hem de selamlaşalım düşüncesi ile bugün toplantıya katıldım. Malumunuz üzerine devlet ve millet bir bütün, İl Özel İdaresi de bir bütün sizler, personelimiz hepimiz İl Özel İdaresi’ni tamamlıyoruz. İl Özel İdarelerinin görev ve sorumluluk sahası geniş, her ne kadar bütçemiz çok fazla olmasa da paramızı dikkatli kullanabilirsek bu para ile daha etkili işler yapabiliriz. İşimizi iyi yaparsak vazgeçilmez oluruz önemli işlere, önemli hizmet fırsatıdır. Eğer dikkat etmezsek memnuniyeti arttıramayız, o bakımdan birlikte, samimiyetle ve ciddiyetle çalışalım inşallah önemli işlere vesile olalım. Öncelikle yapmamız gereken en önemli iş sağlam fikir üretmek sizlerin fikirleri var ise bunları tüm meclis üyeleri ile birlikte değerlendiririz ve süratle icra etmeye çalışırız. Milletimize, memleketimize faydamız olur ise bundan hepimiz bahtiyar oluruz. Bu duygu ve düşünceler ile döneminiz ve hizmetlerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali Orhan Alimoğlu’nun konuşmasının ardından toplantı sohbet şeklinde basına kapalı olarak devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbu ozbekistandaki teknoloji zirvesinde turkiyeyi temsil etti vEBhH1L7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ Özbekistan’daki teknoloji zirvesinde Türkiye’yi temsil etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ), Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Central Asian University (CAU) ev sahipliğinde düzenlenen CAU Tech Hackathon 2026’ya katıldı.

Karabük Üniversitesi öğrencilerinden oluşan VisioMed takımı, 17 ülkeden 228 takımın katıldığı CAU Global Tech Summit 2026’da sağlıkta yapay zekâ projeleriyle öne çıktı.

“AI in Healthcare” kategorisinde yarışan KBÜ VisioMed takımı; Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Zeynep Bostancı, Reyyan Türk, Nuray Yavuz ve Mustafa Eren Tonbuloğlu’ndan oluştu. Takım, 36 saatlik süreçte deri hastalıklarının teşhisine yönelik yapay zekâ algoritmaları geliştirdi.

Arş. Gör. Kadriye Öz ve Arş. Gör. Elif Dorukbaşı danışmanlığında yürütülen çalışmada, tıbbi görüntü verileri kullanılarak hastalık türlerini sınıflandıran ve lezyonlu bölgeleri tespit eden modeller geliştirildi.

Teknik değerlendirmede sınıflandırmada 21.60, segmentasyonda 31.48 puan alan takım, toplamda 53.08 puanla 228 ekip arasında 22’nci sırada yer aldı.

Zirvede, Vincent Wilczynski ve Sebastian Thrun gibi uluslararası akademisyenlerin yer aldığı jüri tarafından yapılan değerlendirmelerde, Karabük Üniversitesi ekibinin geliştirdiği model teknik açıdan incelenerek beğeni topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin