Karabük Postası tarafından
02 Mart, 2024 12:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Mustafa Yavuz Şampiyonları Makamında Kabul Etti

Karabük Mustafa Yavuz, 36 ülkeden 28.860 öğrencinin katıldığı Amerikan Matematik Olimpiyatları’nda Türkiye birincisi, Dünya sıralamasında 307. olan Karabük Bilsem öğrencisi Ömer Şengün ile; Turkcell U-14 Salon Atletizm Şampiyonası’nda 200 metre kategorisinde Türkiye birincisi olan Merkez Soğuksu Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Poyraz Gürgen’i makamında kabul etti. Kabulde İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Bilsem Müdürü Seçil Araşkal, Merkez Soğuksu Ortaokulu Müdürü Ahmet Abdullahoğlu, Antrenör Serdar Akad ve Danışman Öğretmen Seda Aksu bulundu. Sporculara hediyelerini veren Vali Mustafa Yavuz; başarı dileklerinde bulunurken “Sporcumuzun ve öğrencimizin başarıları bizleri gururlandırmıştır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
blank
Mustafa Akgün tarafından
08 Mart, 2025 13:57 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Mustafa Yavuz: “Toplumun Temeli Aile, Ailenin Temeli Kadındır”

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Yavuz, mesajında kadınların toplumdaki önemine vurgu yaparak, “Toplumun temeli ailedir, ailenin temeli ise kadındır” ifadelerini kullandı.

Vali Yavuz, özellikle şehit ve gazilerin anneleri ile eşlerinin fedakârlıklarına dikkat çekerek, “Başta şehit ve gazilerimizin kıymetli anneleri ve eşleri olmak üzere, hayatın her alanında emeği, sevgisi ve özverisiyle varlık gösteren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Kadınların toplumsal yaşamın her alanında güçlü bir şekilde varlık gösterdiğini belirten Yavuz, kadın hakları ve fırsat eşitliğinin önemine de dikkat çekerek, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığın karşısında olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.