Vali Mustafa Yavuz, Babalar Günü’nde Şehit Babalarıyla Bir Araya Geldi - Karabük Haber Postası
v12312
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
17 Haziran, 2025 11:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Mustafa Yavuz, Babalar Günü’nde Şehit Babalarıyla Bir Araya Geldi

Karabük Valiliği himayelerinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Babalar Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi. Programa, şehitlerimizin kıymetli babaları ile gaziler ve aileleri katıldı.

Düzenlenen etkinlikte Karabük Valisi Mustafa Yavuz, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri yer aldı.

Program boyunca şehit babalarıyla yakından ilgilenen Vali Yavuz, tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayarak, “Evlatlarını; Vatanı, Bayrağı ve Mukaddesatı uğruna feda eden siz kıymetli şehit babalarımızın ve kıymetli gazilerimizin Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Sizlerin metaneti, vakarı ve milletimize olan bağlılığı bizlere güç veriyor. Aziz şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır,” ifadelerini kullandı.

Duygusal anların yaşandığı programda şehit babalarına ve gazilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, katılımcılar da bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan protokole teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
v21
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 09:55 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bu kazada bir tek Asel bebek hayatta kaldı

Karabük’te 19 Mart’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi. 1 yaşındaki Asel bebek, feci kazada önce annesini ardından babasını kaybetti.

Arefe günü Karabük-Yenice karayolu Deligeç Tüneli mevkisinde meydana gelen kazada Enes Aydın (30) idaresindeki 78 YE 123 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Erdem B. yönetimindeki 67 AEB 367 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Yağmur Aydın olay yerinde hayatını kaybederken sürücülerle birlikte Asel Lina Aydın (1), İnci B. (1) ve Ayhan B. (39) yaralanmıştı.

Ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan Enes Aydın da üç günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Feci kazada, önce annesini ardından babasını kaybeden 1 yaşındaki Asel Lina Aydın’ın hayatta kalması ise yürekleri burktu.

Bizi sosyal medyadan takip edin