Vali Hacıbektaşoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ekim, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Hacıbektaşoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin ilk vilayeti olarak Zonguldak, ülkemizin kalkınmasında ve sanayileşmesinde taşıdığı stratejik önem sayesinde bu ünvanı almış, Cumhuriyet’in kuruluşundaki değerli katkılarıyla ön plana çıkmıştır. Bu tarihi sorumlulukla, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesiyle elde ettiği Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmaya, aynı azimle geleceğe taşımaya devam ediyoruz. 101. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladığımız bu anlamlı günde, Zonguldak’ın ülkemizin gelişimindeki öncü rolünü bir kez daha vurguluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının azim ve kararlılığı ile kurulan Cumhuriyet; bize özgür, çağdaş ve bağımsız bir toplumun temelini attı. Bu değerli miras, daha aydınlık yarınlar için çalışma azmi verirken, Zonguldak olarak Cumhuriyetimizin hedefleri doğrultusunda ilerleme kararlılığımızı güçlendirmektedir. İlimiz, başta maden işçilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın gayretiyle ülkemizin gelişimine sunduğu katkıyı sürdürmekte, Cumhuriyet’in kazanımlarını geleceğe taşımak için her alanda sorumluluklarını yerine getirmektedir. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin bu anlamlı gününde Zonguldaklı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar yaşamayı temenni ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim3 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 13:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya’dan yaşlılara “vefa” ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Çetinkaya, ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet etti.
Talep ve önerileri dinleyen Çetinkaya, kanun ve mevzuat çerçevesinde uygun olan isteklerin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Vefanın sadece bir söz değil, bir duruş olduğunu ifade eden Çetinkaya, büyüklerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı.
Karabük Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAMER personelinin huzurevini düzenli olarak ziyaret ettiğini aktaran Çetinkaya, “Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizler bu ülkeye, bu şehre yıllarca hizmet ettiniz. Bundan sonra bizler de sizlerin huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Vefa, bizim anlayışımızda sözde değil özdedir.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette huzurevi sakinleri şarkılar söyleyip şiirler okurken, Çetinkaya da bu anlara eşlik etti. Program sonunda huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.
Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile kurum ve birim müdürleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin