Vali Gürel’den sürücülere lokum ikramlı 'kemer' uyarısı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Haziran, 2023 02:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Gürel’den sürücülere lokum ikramlı ‘kemer’ uyarısı

Karabük Valisi Fuat Gürel, trafik ve asayiş uygulama noktalarını ziyaret ederek, bayram tatili için memleketlerine gelen sürücülere ve yolculara lokum ikram edip, emniyet kemeri uyarısında bulundu.

Karabük Valisi Fuat Gürel, Kurban Bayramı dolayısıyla beraberinde İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Garip Gümüş ile birlikte asayiş ve uygulama noktalarını gezdi. İlk olarak Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde bulunan uygulama noktasını ziyaret eden Vali Gürel, durdurulan araçlarda emniyet kemeri kontrolü yaparak, sürücülere uyarılarda bulundu. Vatandaşların bayramlarını da kutlayan Gürel, lokum dağıtarak çocuklara da kırmızı düdük ve boyama kitabı hediye etti.

Uygulama sonunda gazetecilere konuşan Vali Gürel, tüm güvenlik güçlerinin görevleri başında olduğunu belirterek, “Jandarmamızda 622, emniyetimizde 950 personelimiz var. Bunların tamamı görev başında. Bu dokuz günlük bayram başlangıcından bitene kadar görevleri başındalar. Yeter ki vatandaşımız sağ salim, huzurlu, güvenli bir şekilde evlerine ulaşsınlar. Bayramın bayram tadında kutlanabilmesi, güvenli bir şekilde kurtarabilmesi için ellerinden gelen gayreti arkadaşlarımız gösteriyorlar. İnşallah sorunsuz bir şekilde bayramımızı kutlamış oluruz” dedi.

“Özellikle ön tarafta oturan vatandaşlarımızın emniyet kemeri hususunda bir hassasiyet olduğunu görüyoruz” diyen Gürel, “Vatandaşlarımıza özellikle bunu hatırlatmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gürel, İçişleri Bakanlığı’nın emniyet kemeri noktasında sürekli projeler üreterek duyarlılığı artırma noktasında gayret sarf ettiğini aktararak şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın arabaya bindiği andan itibaren kemerini bağlamak gerekiyor. Yani kendisi için gerekiyor. Onun için vatandaşlarımız özellikle kemerlerini taksınlar. Ama sadece bu değil tabii. Trafikte diğer kurallara da uysunlar, hız sınırlarına riayet etsinler ki sağ salim trafikte seyredebilsinler.” (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
selcuk bayraktar ata topragi surmenede bilim merkezi projesini inceledi yutfietm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Selçuk Bayraktar ata toprağı Sürmene’de bilim merkezi projesini inceledi

Selçuk Bayraktar, ata toprağı olan Trabzon’un Sürmene ilçesini ziyaret etti. Eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile ilçeyi ziyaret eden Selçuk Bayraktar, yapılması planlanan bilim merkezine ilişkin proje sahasında incelemelerde bulundu.

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Trabzon’un Sürmene ilçesini ziyaret etti. Milli Teknoloji Hamlesi’nin öncüsü Özdemir Bayraktar’ın memleketiyle bağını sürdüren Selçuk Bayraktar, Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu’nu ziyaret ederek, ilçede yapılması planlanan bilim merkezine ilişkin proje sahasında incelemelerde bulundu.

Sürmene’de hayata geçirilmesi hedeflenen bilim merkeziyle, özellikle gençlerin teknolojiye erişiminin artırılması ve bilimsel üretim süreçlerine dahil edilmesi amaçlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin