Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Eylül, 2019 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’den Safranbolu Çikolata Müzesine ziyaret

Vali Fuat Gürel,  Safranbolu Babasultan Mahallesinde açılan ve geçtiğimiz günlerde kendisini makamında ziyaret eden Safranbolu Çikolata Müzesi sahibi İbrahim Asal ve Mesut Kırımlı’ya iade-i ziyarette bulundu.

Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ile birlikte içerisinde, Osmanlı mimarisini yaşatan konak, çeşme, han, hamam ve camilere sahip eserlerinin yanı sıra safran çiçeği, cam teras ve mencilis mağarasının çikolatadan maketleri bulunan Safranbolu Çikolata Müzesini ziyaret eden Vali Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel,Vali Gürel, müzeyi gezerek Müze sahibi İbrahim Asal ve Mesut Kırımlı’dan bilgiler aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin