Karabük Postası tarafından
27 Kasım, 2022 13:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Gürel’den KAHDER’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Vali Fuat Gürel, Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) ikinci  katında bulunan yeni dernek binasına taşınan Karabük Özel Sektör Demir Çelik Haddecileri Derneğini (KAHDER) ziyaret ederek Hayırlı Olsun dileklerinde bulundu. KAHDER Başkanı Pehlivan Baylan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz tarafından karşılanan Vali Gürel, yeni dernek binasının güzel hizmetlere vesile olmasını dileyerek, "Burası Haddeciler Derneğine yakışır bir yer olmuş. Burada güzel hizmetler vereceğinize inanıyorum. Demir Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmalarımıza bereketli bol kazançlar diliyorum" dedi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yurt dışında olan Katarlının dairesini basan su 6 esnafı mağdur etti

Bolu’da Katar uyruklu ev sahibi yurt dışında olduğu için 15 gündür müdahale edilemeyen evdeki su sızıntısı, apartmanın altındaki 6 iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Tavanlardan akan sular nedeniyle ürünleri zarar gören ve elektrik kontağı tehlikesi nedeniyle dükkanlarının elektriği kesilen esnaf, telefonla ulaştıkları ev sahibinin "Yurt dışındayım, gelemem" cevabı üzerine polise giderek şikayetçi oldu.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bulunan apartmandaki bir dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Katar uyruklu bir kişiye ait dairede yaklaşık 15 gün önce su sızıntısı başladı. Ev sahibinin yurt dışında olması nedeniyle daireye müdahale edilemedi. Alt katta bulunan esnafın telefonla ulaştığı ev sahibi iddiaya göre, "Yurt dışındayım, gelemem, bir şey yapamam" dedi. İlk olarak pilavcı dükkanına ulaşan su, daha sonra kırtasiye ve yanındaki börekçi dükkanına kadar yayıldı. Özellikle kırtasiye dükkanının tavanından damlayan sular, çok sayıda ürünü kullanılamaz hale getirdi. Merdiven yardımıyla dairenin içine bakıldığında evin içerisinde yaklaşık 10 santimetre yüksekliğinde su birikintisi olduğu tespit edildi. Suyun apartman girişine kadar ulaşması ve elektrik panolarına akması üzerine esnaf, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ile SEDAŞ’a bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik gerekçesiyle apartmanın elektriğini tamamen kesti. Yaşanan olayın ardından 6 esnaf, karakola giderek şikayetçi oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin