Reklam
Reklam
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
09 Haziran, 2019 10:42 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, uygulama noktalarında sürücülere uyarılarda bulundu

Karabük Valisi Fuat Gürel, trafik ve asayiş uygulama noktalarını ziyaret ederek bayram dönüşünde bulunan sürücülere uyarılarda bulundu.
Vali Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve İl Jandarma Komutan Vekili Mustafa Kuraş ile birlikte Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Yenice Yolu Melise Jandarma Uygulama noktalarını ziyaret ederek yetkililerden trafik yoğunluğu hakkında bilgiler aldı. Ramazan Bayramı için ülkenin değişik illerinden gelen ve bayram dönüşü yollarda bulunan vatandaşlara hayırlı yolculuklar dileyerek trafik kurallarına uymalarını isteyen Vali Gürel, “Trafikte bilinç ve farkındalık oluşturma adına yapmış olduğumuz denetimlerimiz bayram öncesinde olduğu gibi, bayram süresince de devam etti. Aynı şekilde vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere sağ salim ulaşmaları için denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını ve gidecekleri yerlere sağlıklı bir şekilde ulaşmalarını temenni ediyorum. Dönüş yolculuklarının da bayram tadında geçmesini diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin