Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2023 16:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Gürel Selden Etkilenen Köyleri İnceledi

Vali Fuat Gürel, aşırı yağış ve dolunun etkilediği Ovacık ilçesine bağlı  Ganibeyler Köyü, Boyalı Köyü ile Güneysaz Köyünü ziyaret ederek selden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Fuat Gürel,  İl Özel İdaresi ile Devlet Su İşleri (DSİ) ekiplerinin yaptığı çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Vali Gürel, selden zarar gören bölgelerde gerekli çalışmaların hızlı bir şekilde  tamamlanacağını söyledi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
29 Temmuz, 2025 15:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şahin ve Keskinkılıç’tan Yangınla Mücadeleye Teşekkür

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük’ün Kahyalar köyü kırsalında çıkan orman yangınına ilişkin açıklamalarda bulunarak yangınla mücadelede görev alan tüm kahramanlara minnet ve şükranlarını sundular.

Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, yangının çıkmasının ardından 4 helikopter, 174 kara aracı ve 481 personelin canla başla müdahalede bulunduğunu belirterek, "Yangın büyük ölçüde etkisini yitirse de, ormanlarımızı koruma mücadelemiz gece gündüz demeden devam ediyor. Bu mücadele, Karabük’ün yüreğiyle veriliyor" dedi.

Yangına havadan ve karadan yoğun müdahale edildiğini ifade eden Şahin ve Keskinkılıç, , sahadaki ekiplerin yangını en kısa sürede tamamen kontrol altına almak için büyük özveriyle çalıştığını kaydetti.

Açıklamanın devamında, yangınlara karşı mücadelede görev alan tüm kamu kurumlarına, yerel yönetimlere, sivil toplum kuruluşlarına ve kendi imkanlarıyla destek veren vatandaşlara teşekkür eden Şahin ve Keskinkılıç, "Bir haftadır ilimizde devam eden yangınlara karşı, gökyüzünde, karada, cephe hattında ter döken kahramanlarımızın her biri birer destan yazıyor" diyerek, bölge halkının fedakarlığına da dikkat çektiler.

Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, "Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten muhafaza eylesin" temennisinde bulundular.

Bizi sosyal medyadan takip edin