Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Eylül, 2019 12:27 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel, Keltepe’de incelemelerde bulundu

Vali Fuat Gürel beraberinde Vali Yardımcısı Barboros Baran, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül ve Maden Mühendisi Orhan Nallı ile birlikte Keltepe Kayak Merkezinde incelemelerde bulundu.

Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ilimize gerçekleştirdiği ziyaret esnasında sözünü verdiği destek ve Özel İdare imkanları ile yapılan Keltepe Kayak Merkezi yolunda devam eden sıcak asfalt, yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek Genel Sekreter Uzun ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Keltepe Kayak Merkezinde Alt ve Üst Günübirlik Tesislerinde devam eden çalışmaları inceleyerek Kuzey ve Güney Pist aydınlatma çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Gürel, “Güvenlik tedbirlerimizi alıyoruz, pistlerimizin aydınlatma çalışmalarında son aşamaya geldik. Telesiyejin test aşamaları tamamlandı ve sezona hazır hale getirildi. Karaağaç Köyümüzde yer alan Keltepe Kayak Merkezini kış turizmi destinasyonlarına dahil ederek bir kış tatil bölgesine dönüştürmek için tüm çalışmalarımızı en ince detayına kadar planlıyoruz. Yaklaşık 1 milyon metrekarelik alanı kaplayan merkezde, biri doğal 2 bin 700 metrelik 4 pist, 873 metre telesiyej, 690 metre teleskiyle günübirlik dinlenme tesislerimiz bulunuyor.”dedi.

Vali Gürel ve İl Protokolü Alt ve Üst Günübirlik Tesislerinde incelemelerde bulunduktan sonra Keltepe Kayak Merkezinden ayrıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin